Гороскоп на 20 вересня: Тельцям - удача у всіх сферах, Ракам - не перевантажуватися роботою

Читати російською
Автор

Гороскоп на завтра радить знакам Зодіаку подорожі та спілкування з близькими

Актуальний Таро-прогноз на жовтень для наших читачів ми вже підготували, а тепер "Телеграф" представляє щоденний астропрогноз для всіх знаків Зодіаку. Публікуємо гороскоп на завтра, 20 вересня, і ділимося порадами астрологів на п’ятницю.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Не час для егоїзму. Проявляйте завтра більше чуйності та турботи про близьких, а також співчуття до тих, хто його потребує. Ефективність ваших дій залежить від здатності співпереживати.

Телець (21 квітня — 21 травня)

Нічні світила цієї п’ятниці позитивно вплинуть на ваше біополе, даруючи удачу у всіх сферах життя. Постарайтеся не шукати прихованих сенсів у тому, що відбувається, тому що їх просто не буде. Скоро удача повернеться до Тельців.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Космічний вплив цього дня дуже сприятливий. Ви можете впевнено розпочинати нові справи, робити великі покупки та вирушати у далекі подорожі. Завтра Всесвіт посилить вашу харизму та привабливість.

Рак (22 червня — 22 липня)

Вдома та на роботі можливі розбіжності. Не варто наполягати на своєму до кінця — проявіть м’якість, і оточення це оцінять. Уникайте крайнощів: не переїдайте, не лінуйтеся весь день, але й не перевантажуйтесь роботою. Важливо дотримуватись балансу.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Почати день Левам цієї п’ятниці варто з прибирання та приведення простору в порядок, інакше можуть виникнути безліч дрібних справ, які тільки відволікатимуть. Тим людям, хто шукає кохання, треба проявити рішучість.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Короткі поїздки можуть позитивно вплинути на ваш настрій та удачу. У цей день ваше життя може почати змінюватись, хоча ці зміни не будуть відразу очевидними. До вечора можуть виникнути тривожні думки, але вони виявляться безпідставними.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Це зручний день для розбору гардероба. Позбудьтеся непотрібних речей: їх можна передати тим, кому вони потрібні найбільше. Вечір краще провести в спокійній обстановці — розслабтеся з книгою, займіться улюбленим хобі або перегляньте фільм.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Краще зайняти вичікувальну позицію в любовних та фінансових справах. Подібно до хижака, який терпляче чекає на свою здобич, важливо дочекатися відповідного моменту. Не варто марнувати час – будьте уважні і стежте за тим, що відбувається. Скорпіони забудуть про проблеми з грошима.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Це вдалий день для поїздок, зустрічей із друзями та далекими родичами. У сім’ї пануватимуть гармонія та взаєморозуміння. Для одиноких представників вашого знаку нічні світила обіцяють удачу у знайомствах. Уникайте перевтоми.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Виниклі проблеми вдома і на роботі варто вирішувати негайно. Провокації завтра краще ігнорувати. У такий день не варто покладатися тільки на удачу — рухайтеся обережно і уникайте поспішних рішень. Козероги вступають у період абсолютного щастя.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Не ігноруйте прохання про допомогу від оточуючих — хай то колеги, друзі, рідні чи партнер. Вечір краще присвятити домашнім справам. Підходящий час для онлайн-шопінгу та спілкування в соціальних мережах.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Цей день пройде під знаком "кохання врятує світ". Намагайтеся приділити більше уваги особистому життю — партнеру або пошуку другої половинки. Бездіяльність може обернутися втраченими шансами – не чекайте біля моря погоди.