Таропрогноз на 20 вересня 2024 року: виберіть карту й дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читати російською
Автор

Карти попереджають про неприємності

Останній робочий день цього тижня, можливо, буде не найлегшим. Не виключено прояв несправедливості та виникнення неприємних ситуацій. На щастя, деяким вдасться пережити негаразди без наслідків.

Такий прогноз дають карти Таро, які випали у розкладі на двадцятий день вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер дізнайтесь, яка це була карта:

Зліва направо – перевернута Справедливість, перевернута Трійка мечів, Повішений /telegraf.com.ua

Перевернута Справедливість

Успіх буде грати проти Вас, і Ви можете зіткнутися з несправедливістю щодо себе. Про всяк випадок постарайтеся не провокувати конфлікти та суперечки, — результат може бути не на Вашу користь.

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважають найрозумнішими. Таких лише три.