Три знаки Зодіаку вступають у період абсолютного щастя: перевірте, чи є ви серед них

Читати російською
Автор

Деякі знаки зустрічають свій сезон радості

В середині вересня відкриваються двері в особливий період для багатьох з нас. Ми розповідали, які знаки покращать свої стосунки. Тепер розповідаємо, яким трьом знакам найбільше пощастить починаючи з 18 вересня.

Завдяки магічному поєднанню Місяця та Нептуна, ми відчуємо посилення інтуїції та емоційної глибини. Але це не просто про те, щоб потонути у власних почуттях. Це про те, щоб дозволити собі відчувати щастя на повну. Разом із yourtango.com розповідаємо, які три зодіакальні знаки особливо сильно відчують цей вплив.

Козеріг

Відомі своєю стриманістю і працьовитістю, Козероги часто забувають про власні потреби. 18 вересня все зміниться. Нептун допоможе вам розкритися і дозволити собі відчувати радість від простих речей. Спробуйте щось нове, відпустіть старі образи і дозвольте любові у ваше життя.

Водолій

Ви – вільні духом і незалежні індивіди. Але навіть вам іноді потрібна підтримка близьких людей. Нептун підштовхне вас до більш тісних взаємин з оточуючими. Не бійтеся відкритися і дозволити собі бути вразливим.

Риби

Ви – мрійники і романтики. Місяць у поєднанні з Нептуном посилить вашу інтуїцію і допоможе вам знайти своє щастя. Довіртеся своїм почуттям і не бійтеся йти назустріч новим пригодам.

Відкрийте своє серце для любові, радості і нових можливостей — і доля вас винагородить. Також ми розповідали, які знаки Зодіаку найбільш звабливі.