Козоріг — вино, а Водолій — віскі: який напій ви за знаком Зодіаку і чому

Читати російською
Автор

Це цікаво

Астрологи впевнені, що час і місце народження, а відповідно, і знак Зодіаку суттєво впливає на долю та характер людини. Так, деякі люди ніколи не пробували алкоголь, інші ж — завжди не проти випити.

Сьогодні ми розповімо, які напої відповідають кожному зі знаків Зодіаку та чому. Про це розповіли на порталі "Mix News".

Який напій ви за знаком Зодіаку

Овен — газованка. Ваше життя вирує, немов бульбашки в содовій. Овнам потрібні яскраві емоції та свіжі пригоди, інакше вони можуть замкнутися у собі.

Телець – чай. Ви уособлюєте спокій та витримку. Для Тельців важливим є домашній затишок, і вони люблять проводити час за неспішними бесідами з чашкою чаю.

Близнюки — квас. Близнюки люблять компанії друзів, і охолоджений квас ідеально вписується в атмосферу дружніх зустрічей.

Рак – кава. Рак, як і цей напій, має спокій і вдумливість. Люди цього знака високо цінують затишок та комфорт вдома.

Лев – шампанське. Енергія Лева незмінно привертає увагу в будь-якій компанії, і, подібно до шампанського, він швидко стає душею веселощів і фокусом усіх поглядів.

Діва – апельсиновий сік. Цей напій відбиває ту життєву енергію, з якою Діви йдуть життям. Їхня практичність і активність незмінно допомагають досягати поставлених цілей.

Терези — мартіні. Спілкування для вас – головна складова життя, чи то вечір у вишуканому ресторані, чи спокійний відпочинок біля моря. Мартіні символізує ваш витончений стиль і прагнення гармонії.

Скорпіон – морс. Скорпіони сповнені креативних ідей і мають потужну енергію, яка надихає оточуючих. Як морс, вони приносять свіжість та пожвавлення всьому навколо.

Стрілець — ром з колою. Стрільці завжди прагнуть знайти баланс, і цей коктейль точно відображає їхній підхід до життя — пошук ідеального поєднання свободи та відповідальності.

Козоріг – вино. Цей напій допомагає Козерогам розслабитися і відчути задоволення, даючи можливість на якийсь час відволіктися від нескінченних турбот.

Водолій – віскі. Водолії надають перевагу напоям високого класу, як і у всьому іншому прагнучи унікальності та витонченості, що підкреслює їх вишуканий смак.

Риби – вода. Для Риб важливі гармонія та порядок, а вода, як символ чистоти та спокою, допомагає їм підтримувати внутрішню рівновагу.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку намагатимуться маніпулювати вами у вересні. Їх варто оминати.