У Овнів приємні знайомства, а Скорпіони матимуть серйозну розмову: гороскоп Таро на 18 вересня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, на що чекати 18 вересня Новина оновлена 18 вересня 2024, 08:59
Гороскоп Таро, на що чекати 18 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Прислухайтеся до підказок карт Таро

Середа, 18 серпня, обіцяє бути цікавим та насиченим днем для всіх знаків Зодіаку. Цей день буде сповнений несподіванок, які можуть змінити настрій та плани. На деяких накочуватиме туга, у той час, як інші навпаки — знайдуть гармонію і спокій.

Таке пророцтво дають карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Дізнаймося, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне 18 вересня. Це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії або повноцінна авантюра.

Телець — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені у собі, і тому не можете зрушити далі.

Близнюки — Паж мечів

Зважаючи на все, 18 вересня Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми і, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Рак — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. 18 вересня будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Лев — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, є ризик потрапити під чийсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Діва — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Терези — Четвірка кубків

Ця карта каже, що Ви будете дещо відхилені від миру та благ, які він пропонує. Може накотити туга, — трошки можна посумувати, але не пропустіть, замкнувшись у собі, блага та можливості, які Вам пропонує всесвіт.

Скорпіон — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні картка попереджає, що 18 вересня можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Стрілець – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді вчинити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Козоріг — Четвірка пентаклей

Друга назва карти Владика земної влади. Вона вказує, що Ви зможете наблизитися до матеріального щастя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок.

Водолій — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого для більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Риби — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся в середу. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.