Іменини у Віри 17 вересня: теплі листівки та милі привітання з Днем ангела

Читати російською
Автор

Нагадайте Вірам, що у них сьогодні свято

Цього року вшанування пам’яті мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії за новоюліанським календарем відбувається 17 вересня. Відповідно, цього дня свої іменини відзначають жінки, які носять ці імена. Якщо серед ваших знайомих є Віри, саме час привітати їх із Днем ангела яскравими листівками та теплими словами.

Відомо, що ім’я Віра має грецьке походження, воно означає "віра", а звучить давньогрецькою як Пістіс (Πίστις). Це одне з небагатьох імен, які перекладаються і трактуються так само, як і звучать.

За характером Віри м’які та поступливі. Вони мають неймовірну емпатію, доброту, чесність і сентиментальність. Незважаючи на м’який характер, Віри вміють постояти за себе, але здатні йти на компроміси. У відносинах вони вірні, віддані та чуйні. Віри – однолюби, вони вибирають собі супутника на все життя і проходять із ним і горе, і радість.

У День ангела саме час привітати близьких та знайомих Вір зі святом. "Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки, щоб ви могли привітати жінок із цим ім’ям у соцмережах та месенджерах.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних та свят буде у вересні 2024 року. Повний календар на цілий місяць.