Водолії стануть улюбленцями долі, а у Скорпіонів порушаться плани: гороскоп Таро на 16 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1310
Гороскоп Таро, на що чекати 16 вересня Новина оновлена 16 вересня 2024, 08:30
Гороскоп Таро, на що чекати 16 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

На початку тижня варто виявити мудрість

Понеділок, 16 вересня, обіцяє бути днем випробувань та можливостей для всіх знаків Зодіаку. Одні відчують на собі фінансові труднощі, інші отримають шанс подолати старі проблеми або відкрити нові перспективи. Декого карти попереджають про необхідність переглянути плани й бути обережними у своїх діях, щоб уникнути неприємностей.

Про це можна судити з карт Таро, які випали у розкладі "Телеграфа". Погляньмо, що прогнозують карти для кожного знака.

Овен — П’ятірка мечів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Телець — перевернута Трійка жезлів

Незабаром у Вас може все впасти з рук, задумані плани — не реалізуватися, і, щобільше, можуть виникнути проблеми із порозумінням із колегами. Постарайтеся не хапатися за все одразу, інакше нічого не доведете до кінця.

Близнюки — перевернутий Лицар пентаклей

Ця карта пророкує неприємності у фінансовому плані — до них можуть призвести імпульсивні покупки, проблеми на роботі, втрата заощаджень та безвідповідальність. Можливо, це станеться не саме з Вами, а з близьким.

Рак — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також карта може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Лев – перевернута Сила

Найближчим часом у Вас можуть виникнути проблеми на роботі або із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може попереджати про наявність проблем зі здоров’ям.

Діва — Трійка мечів

Ще ця карта називається Владикою печалі. Понеділок буде не Вашим днем, чекайте поганих звісток, конфліктів та смутку. Карта радить проявити стійкість перед проблемами, — це допоможе набути духовне зростання.

Терези — перевернутий Лицар жезлів

Вам доведеться зіткнутися з перешкодами чи невдачами у своїх справах. Також картка може попереджати про скасування або затримку подорожі. У понеділок ви можете бути схильні до авантюр, зайвих ризиків, підозрілості та поспіху. Будьте обережні, тому що необдумані рішення можуть мати малоприємні наслідки.

Скорпіон — перевернута Трійка кубків

У перший день тижня успіх може бути не на Вашому боці, якесь задумане підприємство може завершитися не так, як Ви б того хотіли. Вас можуть обговорювати за спиною або виявити якусь іншу підлість щодо Вас. Поки краще будьте помірними й уникайте надмірностей у будь-чому.

Стрілець — Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на Вашому боці, і Ви впораєтеся.

Козоріг — перевернута Королева пентаклей

У цьому положенні картка попереджає, що у понеділок можливі перешкоди чи затримки у справах. Слід бути обережнішими з фінансами. Також можлива неприємна розмова з людиною, яка вперто вимагатиме свого.

Водолій — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Риби — перевернута Королева мечів

Карта каже, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.