Всенародний день батька 15 вересня: теплі листівки, щоб привітати улюблених татусів

Читать на русском
Автор
505
Нагадайте татам про свою любов та привітайте зі святом
Нагадайте татам про свою любов та привітайте зі святом. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цього дня в Україні відзначається Національний день батька

Сьогодні, 15 вересня, в Україні відзначається дуже важливе свято – Всенародний день батька. Цього дня прийнято вітати улюблених батьків та дякувати їм за життя та турботу. Тож саме час нагадати улюбленим татам про свято.

Варто зазначити, що Національний День батька святкують в Україні щороку 15 вересня. Однак це неофіційне свято, а скоріше ініціатива громадськості. Але це не скасовує важливості свята та ролі батька та сім’ї в цілому.

До речі, Міжнародний День батька у багатьох країнах світу відзначається у третю неділю червня. А традиція відчувати батьків з’явилася у США 1966 року, адже це дуже важливо. Варто зауважити, що день свята День батька в різних країнах світу може відрізнятися. Так, наприклад, Іспанія, Португалія, Італія, Швейцарія та низка інших країн День батька відзначають 19 березня. А в Польщі та Нікарагуа – дата святкування 23 червня. Тим часом в Україні цього свята своя дата — 15 вересня.

У святковий день не забудьте привітати улюблених татків зі своїм святом. "Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки, щоб ви могли відправити близьким у соцмережах та месенджерах.

День батька, листівки, картинки, поздоровлення, свято
День батька, листівки, картинки, привітання, свято
День батька, листівки, картинки, поздоровлення
День батька, листівки, картинки
День батька 2024, листівки, картинки
День батька 15 вересня, листівки, картинки

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних та свят буде у вересні 2024 року. Повний календар на цілий місяць.