У Водоліїв все буде краще за всіх, а на Овнів чекають конфлікти: гороскоп Таро на 13 вересня 2024

Читать на русском
Автор
2040
Гороскоп Таро, на що чекати 13 вересня Новина оновлена 13 вересня 2024, 09:17
Гороскоп Таро, на що чекати 13 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде щасливим, але не у всіх

П’ятниця, 13 вересня, може стати днем випробувань та змін для багатьох знаків Зодіаку. Деякі карти Таро вказують на необхідність обережності, уникнення конфліктів та обачності у спілкуванні. Емоційна нестабільність, старі проблеми та внутрішні суперечності можуть загостритися. Водночас, для деяких знаків цей день несе можливість особистісного зростання та завершення справ, хоч не варто поспішати з важливими рішеннями. Головне — зберігати спокій та тверезий погляд на те, що відбувається, щоб знайти баланс між внутрішніми та зовнішніми викликами.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа". Пропонуємо дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Королева жезлів

Ви можете бути схильні до імпульсних непродуманих вчинків і конфліктів. У відносинах можуть виявитися ревнощі й марнославство. Бережіть своїх близьких, щоб не посваритися на рівному місці.

Телець — перевернутий Лицар кубків

У цьому положенні карта попереджає про небезпечні ілюзії та скасовані плани, труднощі в налагодженні контактів. Досягти бажаного буде складно, Ви можете бути емоційно нестабільні та схильні тікати від реальності.

Близнюки — перевернутий Король кубків

У цьому положенні карта попереджає, що невдовзі Ви можете втратити щось, а також зустрітися з нечесністю, підступністю та обманом. Будьте обережні при спілкуванні цього дня. Хтось у Вашому оточенні може бути не тим, за кого себе видає.

Рак — перевернута Імператриця

У цьому положенні карта попереджає, що ви будете не в дусі, можете страждати від гніву, поганого настрою, ревнощів та жадібності. Особливих зрушень у справах поки що чекати не варто. Постарайтеся не посваритися з близькими.

Лев — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Діва — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події наступного тижня ще не визначено для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Терези — Десятка жезлів

Ця карта попереджає, що на вас може чекати боротьба, випробування в якійсь зі сфер життя. Однак ви попереджені та зможете дати гідний бій усім проблемам.

Скорпіон — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже їм задоволені, можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно дещо інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Стрілець — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Козоріг — перевернута Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у четвер у справах можуть статися невдачі, а Ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Водолій — перевернута Четвірка жезлів

І в прямому, і в перевернутому положенні ця карта несе в собі лише позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство та успішне завершення задуманого.

Риби — П’ятірка жезлів

Ще одна назва цієї карти — Владика боротьби, і вона попереджає, що Вам доведеться постояти за себе, поборотися. Конфлікт може статися у будь-якій сфері життя: у сім’ї, на роботі, навіть із самим собою. Якщо постараєтеся, то доведете свою правоту й обернете ситуацію на краще.