У Раків переломний момент, а у Водоліїв виникнуть складності: гороскоп Таро на 12 вересня 2024

Читать на русском
Автор
910
Гороскоп Таро, на що чекати 12 вересня Новина оновлена 12 вересня 2024, 09:09
Гороскоп Таро, на що чекати 12 вересня. Фото Згенеровано ШІ, freepik

Карти попереджають про зміни

У четвер у житті деяких станеться переломний момент. Якісь зміни будуть сприятливими, а якісь додадуть складнощів. Тому в цей день рекомендується бути обережними, прислухатися до себе і не йти напролом.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі на 12 вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Шістка пентаклів

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Телець — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. Не навантажуйте себе роботою цього дня, присвятіть час відпочинку та хобі.

Близнюки — перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді зробити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Рак — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть змінитись. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Лев — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Діва — Шістка мечів

Ця карта обіцяє швидкі зміни на краще, вказує на те, що ви залишите позаду старі проблеми і знайдете спокій. Прислухайтесь до себе.

Терези — перевернутий Паж пентаклей

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконаєте себе, що проти Вас весь світ.

Скорпіон — Сімка мечів

Ця карта попереджає про те, що Вас можуть обдурити, обікрасти або якимось іншим чином зрадити. Не виявляйте наївності та зайвої довіри і краще відкладіть прийняття важливих рішень. Проблеми можуть підкрастись з несподіваного боку.

Стрілець — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Козоріг — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Водолій — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, найближчим часом Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися чи захворіти. Також карта може говорити про те, що для досягнення поставленої мети Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.

Риби — перевернутий Король жезлів

Ви впевнено йдете до своєї мети, але при цьому не надто замислюєтеся про почуття оточуючих, що може обернутися для Вас конфліктами, невтішними відгуками та неприємними новинами. По можливості будьте добрішими.