Таропрогноз на 12 вересня 2024 року: виберіть карту та дізнайтесь, що на вас чекає в четвер

Читать на русском
Автор
578
Прогноз Таро на 12 вересня
Прогноз Таро на 12 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти попереджають про можливі неприємності

Середина тижня, ймовірно, буде складною для багатьох. У четвер можуть виникати неприємні емоції, хтось матиме погані новини. Але загалом це не має залишити негативний слід.

Принаймні про це попереджають карти Таро, які випали на дванадцятий день вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Ворожіння онлайн карта дня 12.09.2024

Тепер дізнайтеся, яка це була карта:

Ворожіння онлайн карта дня на четвер, 12 вересня
Зліва направо — перевернутий Паж кубків, перевернута Трійка мечів, перевернутий Паж жезлів

Перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій чи втопити смуток в алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Перевернута Трійка мечів

Ця карта ще називається Владика печалі. У прямому положенні вона попереджає про драму і серйозні розчарування, але в перевернутому вигляді каже, що удар буде не таким вже й сильним, можливо, трапиться щось погане, до чого Ви були готові, або що не так важливо для Вас. У будь-якому випадку Ви переживете це без серйозних наслідків.

Перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Раніше "Телеграф" розповідав, як Супермісяць 18 вересня вплине на кар’єру та фінанси деяких знаків Зодіаку.