Таропрогноз на 11 вересня 2024 року: виберіть карту та дізнайтеся, що на вас чекає в середу

Читати російською
Автор

Цього дня потрібно уважно поставитися до своїх почуттів

Середа цього тижня обіцяє бути насиченим та неоднозначним днем. Можуть виникнути якісь проблеми, але декому буде під силу впоратися з цими складнощами. Також 11 вересня важливо не втратити впевненості, а постаратися прислухатися до своїх внутрішніх потреб.

Такі поради дають карти Таро, які випали у розкладі на одинадцятий день вересня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

telegraf.com.ua

Тепер дізнайтеся, яка це була карта:

Зліва направо — Дев’ятка жезлів, перевернутий Паж кубків, перевернутий Ієрофант /telegraf.com.ua

Дев’ятка жезлів

Друга назва карти — "Владика великої сили". Це карта-попередження, що Ви можете зіткнутися з якоюсь старою проблемою, але сила буде на Вашій стороні, і Ви впораєтеся.

Перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернута вона попереджає, що у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем у світ ілюзій чи втопити смуток в алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Перевернутий Ієрофант

Можливо для Вас настав час змін. При чому Вам захочеться кинути виклик традиційним правилам та спробувати щось нове, експериментальне, ексцентричне. Не чіпляйтесь за старе, навчіться прислухатися до себе.

Раніше "Телеграф" розповідав, із яких знаків Зодіаку виходять найкрасивіші пари. Всі навколо від них у захваті.