Діви отримають привабливу пропозицію, а Скорпіонам варто бути обережними: гороскоп Таро на 10 вересня 2024

Читать на русском
Автор
951
Гороскоп Таро, на що чекати 10 вересня
Гороскоп Таро, на що чекати 10 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють непоганий день

Вівторок, 10 вересня, для багатьох буде сприятливим днем, коли вистачатиме сил і бажання рухатися вперед і досягати своїх цілей. Усі зусилля принесуть бажаний результат. В той самий час деяким варто бути уважнішими з оточенням, не дати себе обдурити та зосередитися на прийнятті важливих рішень.

Такий прогноз дали карти Таро, які випали у розкладі на 10 вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Телець — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Близнюки — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Рак — перевернутий Туз кубків

Зустрічі долі та блага відстрочуються, а Ваші надії та очікування поки не виправдаються. Карта попереджає, що на Вас чекає апатія, дратівливість та перепади настрою.

Лев — Сімка кубків

Ця карта часто символізує плутанину, невизначеність та ілюзії. Ви можете опинитися в ситуації, коли перед вами буде багато можливостей, але не всі реальні чи корисні. Важливо розрізняти свої справжні бажання та цілі від фантазій та ілюзій. Будьте обережні зі спокусливими пропозиціями або тим, що здається надто хорошим, щоб бути правдою.

Діва — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Терези — перевернута Четвірка мечів

У цьому положенні карта каже, що попереду у вас нові битви, — можливо, повернення старих проблем або справ, з якими Ви розпрощалися, може знадобитися нарешті прийняти якесь важливе рішення, щоб вирішити ситуацію.

Скорпіон — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Стрілець — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків, та частіше йти на компроміси.

Козоріг — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Водолій — перевернена Шістка жезлів

У цьому положенні карта попереджає про майбутні неприємності. Ви можете несподівано відійти на другий план у якійсь зі сфер життя — успіх, кар’єрне зростання, навіть Ваша друга половинка може дістатися іншому.

Риби — перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація зрівняється. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, зізнання, винагороду за свої зусилля.