Ображаються, намагаються потоваришувати чи набивають собі ціну: як поводяться різні знаки Зодіаку під час зустрічі з колишніми

Читать на русском
Автор
Поведінка різних знаків Зодіаку відрізняється
Поведінка різних знаків Зодіаку відрізняється. Фото ru.freepik.com

Хтось намагається потоваришувати, а хтось ображається

У житті не завжди зустрічаються історії зі щасливим кінцем та єдиною любов’ю на все життя. Ймовірно, хоч кожен іноді переживав прощання з партнером.

При цьому хтось спокійно сприймав цю подію, інші розлучалися зі скандалом, а ще хтось намагався залишитися друзями з колишніми коханими. Астрологи вважають, що така поведінка залежить від того, під яким знаком Зодіаку народилася людина. Як поводяться різні представники гороскопу, коли зустрічають колишніх, розповідають на порталі "Mix News".

Як поводяться різні знаки Зодіаку, коли зустрічають колишніх

Набивають собі ціну

Козероги, Леви, Діви та Стрільці роблять все можливе, щоб колишні усвідомили, кого вони втратили. Це знаки Зодіаку, які після розставання розквітають. Вони ходять до зали, доглядають себе і прагнуть виглядати приголомшливо. Як правило, на людях ці знаки Зодіаку з’являються з новим партнером, жартують, сміються і завжди опиняються у центрі уваги.

Намагаються залишитися з друзями

Терези, Водолії, Близнюки та Риби будуть поводитися дружелюбно, ніби нічого не сталося. Вони розкажуть про зміни у своєму житті, поцікавляться, як справи у колишнього, і передадуть привіт його батькам. Цілком можливо, що вони навіть запропонують зустрітися у компанії спільних друзів.

Хвилюватимуться і висловлять усі образи

Овен, Телець, Рак та Скорпіон – справжні майстри конфліктів. Вони легко можуть влаштувати скандал, нагадати всі минулі образи та спробувати зачепити колишнього. Прощення і прийняття даються їм важко, і нерідко вони виношують план помсти.

Раніше ми писали, хто за знаком Зодіаку не піддається маніпуляціям. Цих представників гороскопа неможливо обдурити.