Вітаємо з Днем ангела Анни! Ніжні картинки та листівки з іменинами

Читать на русском
Автор
Красиві картинки з Днем ангела Анни
Красиві картинки з Днем ангела Анни. Фото Колаж "Телеграфу"

Сьогодні Анни мають гарне свято

Згідно з новим церковним календарем, День ангела Анни тепер відзначають 9 вересня. Це чудова нагода привітати всіх знайомих жінок з цим ім'ям з іменинами.

9 вересня згадують праведних Йоакима та Анни. Подружжя мешкало в Назареті й були дуже добрими та милосердними людьми. Вони багато молилися й присвячували себе Богу. Утім, тривалий час в Анни та Йоакима не було дітей.

Тож подружжя просило в Бога подарувати їм дитину. І в один момент Анні з'явився ангел, який повідомив, що скоро її мрія здійсниться. Таким чином, в Анни та Йоакима з'явилась донька, яку назвали Марією.

Ім'я Анна виникло з івриту, а саме від давньоєврейського Ханна. Воно трактується як "хоробрість", "прихильність", "сила". Жіноче ймення є широко популярним у багатьох країнах світу.

Водночас цього дня заведено вітати усіх жінок, на ім'я Анна з Днем ангела. Для того, щоб ваше привітання особливо запам'яталось людині, варто надіслати тематичні картинки. "Телеграф" підготував теплу добірку з листівками, які зроблять приємно Анні в цей день.

Гарна листівками з іменинами Анни
Щире привітання з Днем ангела Анни
Картинка з іменинами Анни
Вітаємо з Днем ангела Анни
Анно, вітаємо з іменинами

Раніше "Телеграф" розповідав про популярні жіночі імена в Україні. Цікаво, що Анна входить до п'ятірки найбільш поширених.