На Левів очікує визнання, а мрії Скорпіонів зруйнуються: гороскоп Таро на 7 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1426
Гороскоп Таро, чого чекати 7 вересня Новина оновлена 07 вересня 2024, 08:50
Гороскоп Таро, чого чекати 7 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти обіцяють непростий день

Швидше за все, субота для багатьох знаків Зодіаку стане складним днем. Це час, коли порушаться плани, зросте можливість обману, можуть зустрітися погані люди. Але будуть і ті, хто цього дня отримає підвищення на роботі або відчує, що важкий період у житті закінчено.

Таке пророцтво дають карти Таро, які випали у розкладі на сьомий день вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Маг

Карта попереджає, що ваші дії чи рішення можуть бути не настільки ефективними, як хотілося б. У перевернутому положенні Маг символізує нестачу концентрації, невпевненість у власних силах або неправильне використання наявних ресурсів та здібностей. У цей день ви можете зіткнутися з непорядною людиною, або самі вирішите вчинити нечесно. Карта радить бути обережним у своїх діях та не піддаватися на сумнівні пропозиції чи авантюри.

Телець — перевернута Шістка пентаклей

Карта попереджає, що у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Близнюки – перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Рак — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також карта може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Лев — Трійка пентаклей

Ця карта називається ще Владикою матеріальної праці. У цей день у Вас може добре йти робота та професійне зростання, може прийти визнання або статися підвищення. Може вийти можливість відійти від рутинних пережитків минулого і вийти на новий рівень.

Діва — перевернутий Паж пентаклей

У Вас може з’явитися безшабашний, бунтарський настрій, через що дуже складно даватиметься навчання та робота, і можуть накотити напади жалю до себе. Постарайтеся не піддаватися, бо ще переконайте себе, що проти Вас весь світ.

Терези — перевернута Сімка пентаклей

У Вас можуть виникнути труднощі з фінансовим планом, може підвести здоров’я, а також статися якесь побутове розчарування. Ретельно уникайте ризиків та авантюр, щоб не погіршити ситуацію.

Скорпіон — перевернута Зірка

Карта попереджає, що Ваші надії та мрії можуть піти прахом, може статися криза самооцінки та нагрянути депресивний настрій. Заздалегідь приготуйте собі щось для підняття духу, виберіть хороший фільм, запишіться на йогу або купіть смачненького.

Стрілець — Повішений

Попри похмуру назву, ця карта говорить про людину, яка зреклася чогось меншого заради більшого блага, щось переосмислила і стала мудрішою. Незабаром у Вас можуть змінитись цінності або статися зміни в житті. Не бійтеся і просто вірте, що все буде так, як призначено, і тільки на краще.

Козоріг — перевернутий Імператор

У цьому положенні карта вказує на крах планів та бездіяльність. Можливо, Вам складно впоратися з поточним становищем, і Ви ніяк не можете підлаштувати життя під нові реалії, не впевнені в собі, тому не можете зрушити далі.

Водолій — П’ятірка кубків

Цього дня все валитиметься з рук, порушиться звичний порядок речей. Не дивуйтеся, якщо сьогодні скасовується важлива ділова зустріч або побачення. Можуть статися й дрібні побутові неприємності.

Риби — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева попереджає, що у вас буде поганий настрій та депресивний стан, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюватись у погані думки.