Конфлікти на роботі та фінансові труднощі: ці знаки зіткнуться з неприємностями на початку вересня

Читать на русском
Автор
1008
Чого чекати до 8 вересня
Чого чекати до 8 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти Таро радять бути обачнішими

На початку вересня багато знаків Зодіаку зіштовхнуться з непростими ситуаціями на роботі та в особистому житті. Можливі конфлікти на роботі, фінансові труднощі та несподівані перешкоди.

Про це говорять карти Таро, які випали у фінансовому розкладі на перший тиждень вересня. "Телеграф" пропонує дізнатися, до яких неприємних ситуацій варто готуватися.

Близнюки — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта попереджає, що в найближчий тиждень ви можете бути схильні до конфліктів на роботі з колегами та керівництвом, також через некомпетентність та безтурботність можливі помилки, за які доведеться відповідати.

Рак — перевернуті Закохані

Як можна зрозуміти з назви карти, вона більше про кохання та стосунки, ніж про фінанси, — проте, згідно з тлумаченням, у професійній сфері на тижні теж можуть чекати невдачі, розчарування, проблеми з комунікаціями на роботі.

Лев — перевернута Трійка мечів

У цьому положенні карта попереджає, що в найближчий тиждень вам, можливо, доведеться турбуватися через гроші, — партнери по бізнесу можуть Вас обдурити і ви можете втратити роботу.

Діва — перевернута Вісімка жезлів

У вас можуть виникати несподівані перешкоди у справах, у спробі вирішувати які ви прийматимете поспішні рішення, через що зробите лише гірше. Добре обмірковуйте свої вчинки, щоб не вплутатися в неприємності та судові розгляди.

Терези — перевернута Шістка мечів

У цьому положенні карта говорить про нерозв’язність проблем, швидше за все, справа закінчиться невдачею, домовитися не вийде і становище стане безвихідним. Крок був зроблений невірно, якщо це можливо, спробуйте повернутися на вихідні позиції.

Стрілець — перевернутий Король жезлів

У цьому положенні карта сигналізує, що варто приготуватися до краху планів, відкласти всі капіталовкладення та дорогі покупки. Необдумані вчинки зараз можуть вилитися серйозними наслідками.

Козоріг — Вісімка кубків

Цього тижня на вас може чекати застій у справах, необхідність зміни сфери діяльності, прощання з нерентабельними проектами.

Риби — перевернуте Правосуддя

У цьому положенні картка попереджає, що на тижні можна чекати на несправедливість у робітничих або фінансових справах. Вас можуть обдурити, образити, недооцінити, звинуватити в чомусь, виявити упередженість щодо вас.

Не впадайте у відчай, якщо вашому знаку випав несприятливий прогноз. Знаючи про потенційні проблеми заздалегідь, ви зможете підготуватися та уникнути найбільш неприємних наслідків.