Близнюкам — повернення старої проблеми, Скорпіонам — крок до успіху: гороскоп Таро на 5 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1057
Гороскоп Таро, чого чекати 5 вересня
Гороскоп Таро, чого чекати 5 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Карти радять присвятити час рідним

Четвер буде досить сприятливим днем для багатьох знаків. Праця нарешті принесе свої плоди, з’являться нові надії, хтось зробить крок до майбутнього добробуту.

У всякому разі, такий прогноз дають карти Таро, які випали на п’ятий день вересня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може посміхатись успіх і з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Телець — Трійка кубків

Коротко значення цієї карти можна описати як "щасливий кінець". Незабаром якась сумна ситуація у Вашому житті зміниться на краще. Це може бути одужання від хвороби, примирення з близькою людиною, розв'язання проблем із роботою тощо.

Близнюки — перевернуте Колесо удачі

У цьому положенні карта попереджає, що найближчим часом може повторитися щось неприємне, повернутися стара проблема, яка здавалася вирішеною, або пропасти докладені старання.

Рак — Сімка пентаклей

Друга назва цієї карти "Наполегливість" і вона каже, що Ви отримали якийсь результат своєї праці, але з якихось причин не дуже задоволені. Можливо, у Вас були інші очікування, а то й зовсім Вам було потрібно щось інше. Порада карти: не приймайте поки що важливих рішень, сповільніться та проведіть час із близькими.

Лев — Туз пентаклей

Це дуже сприятлива карта, яка вказує на те, що Ваша праця принесе результат і робота окупиться. Найближчим часом вона обіцяє Вам процвітання та нові придбання. Чекайте на хороші новини щодо роботи, бізнесу, власності.

Діва — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть цей день з близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все буде сприятливим для Вас.

Терези — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. У цей день постарайтеся знайти час для відпочинку та хобі.

Скорпіон — Туз мечів

Це карта тріумфу та перемоги. Вона обіцяє процвітання, особливо тим, хто працює мізками, а не м’язами. Ви прийматимете правильні рішення, які допоможуть наблизитися до успіху.

Стрілець — Смерть

Не бійтеся, насправді ця карта не має нічого спільного зі смертю в буквальному розумінні цього слова. Вона обіцяє вам "смерть" чогось, що вам більше не потрібно, кінець старого етапу та оновлення.

Козоріг — Королева мечів

Це королева сили та незалежності, вона керується розумом, а не серцем, а тому їй супроводжує успіх у справах та роботі. Покладіться на свою інтуїцію, вона підкаже Вам, як зробити краще.

Водолій — перевернута П’ятірка кубків

У перевернутому вигляді ця карта несе нові надії. Все налагодиться, і до Вас повернеться втрачена впевненість у собі. Також може з’явитися хтось із минулого, але повернення це буде позитивним.

Риби — Королева пентаклей

Ця карта вказує на день, коли важливо виявити турботу про себе та своїх близьких, приділити увагу домашнім справам, фінансовим питанням та створити затишний, комфортний простір навколо себе. Вона нагадує про важливість здорового глузду та практичного підходу до всіх питань. Цей день може принести вам почуття задоволення від повсякденних справ, особливо якщо ви вирішите присвятити час турботі про свій будинок, сім’ю або сад. Приділіть увагу своєму здоров’ю та фізичному стану, а також знайдіть баланс між роботою та відпочинком. Не виключено підвищення на роботі або отримання подяки від керівництва.