Вітаємо з Днем знань! Теплі картинки зі святом для школярів і вчителів

Читать на русском
Автор
1634
Добірка картинок з Днем знань 2024
Добірка картинок з Днем знань 2024. Фото Колаж "Телеграфу"

Привітайте знайомих зі святом знань

День знань — свято, яке асоціюється з теплими шкільними роками, однокласниками та пізнанням нового. Загалом 1 вересня знаменує початок навчального року в освітніх закладах, тож це гарний привід привітати усіх причетних зі святом.

Школярі по-різному ставляться до Дня знань: одні його з нетерпінням чекають, а інші — не мають жодного бажання йти на лінійку в цей день. Водночас це завжди символізує щось нове та цікаве. Так само це є святом для вчителів, оскільки вони теж готуються до старту освітнього процесу.

А для першокласників і випускників День знань — це взагалі особлива подія. Тому що для одних — це щось незвідане і невідоме, а іншим — нагадує про останній рік за шкільною партою.

На жаль, в останні роки діти не мають можливості як слід відзначити День знань. Адже постійно існує загроза обстрілів з боку Росії в умовах повномасштабного вторгнення. Тому школярі вимушені святкувати 1 вересня дистанційно або в укриттях.

Проте "Телеграф" підготував найкращі картинки з Днем знань для усіх причетних. Завантажуйте на свої пристрої та вітайте своїх близьких, друзів і знайомих з початком навчального року. Красива картинка чи листівка з 1 вересня викличе усмішку на їх обличчях.

Привітання з Днем знань у картинках

Листівка з Днем знань
Щире побажання для учнів і вчителів
З 1 вересня
Вітаємо з Днем знань
Картинка з Днем знань

Раніше "Телеграф" розповідав про зворушливі пісні для школярів на 1 вересня. Це гарний спосіб зробити свято приємнішим і урочистішим.