Левам потрібно проявити ініціативу, а на Близнюків чекають втрати: гороскоп Таро на 2 вересня 2024

Читать на русском
Автор
1186
Гороскоп Таро, чого чекати 2 вересня Новина оновлена 02 вересня 2024, 09:05
Гороскоп Таро, чого чекати 2 вересня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

День буде насиченим на події

Початок тижня для багатьох обіцяє бути сприятливим щодо фінансів. У понеділок можуть вирішитись проблеми з грошима. Також цей день є сприятливим для вкладень. А ще 2 вересня деяким дуже пощастить у коханні.

Про це можна судити із розкладу Таро. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Четвірка жезлів

Ця карта обіцяє грошові надходження, успіх у справах, гарні вкладення та набуття фінансової стабільності. Також у Вас можуть успішно вирішитись якісь житлові питання.

Телець — Місяць

Це карта обману. Можливо, найближчим часом ви будете нечесні з кимось або із самим собою, потрапите в полон розчарування та розгубленості.

Близнюки — перевернута Дев’ятка пентаклей

У звичайному положенні ця карта обіцяє достаток, але перевернутою попереджає про нерозсудливість і фінансові втрати, можливо, Ви десь не прислухаєтеся до поклику серця, приймете невірне рішення і помилитеся. Це може стосуватися як роботи, і домашніх справ, сім’ї, друзів.

Рак — перевернута Двійка пентаклей

Ви взяли на себе дуже багато всього, через що у справах можуть статися невдачі, а ваші витрати можуть значно перевищити доходи.

Лев — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також найближчим часом Вам може пощастити і можуть з’явитися якісь гроші. Нині чудовий час для прояву ініціативи.

Діва — Двійка кубків

Ще ця карта називається "Владика кохання", і вона означає, що у понеділок Ви можете зблизитися з кимось, перевести відносини на новий рівень. Проведіть початок тижня з близькими людьми, прислухайтеся до їхніх порад, і все буде сприятливим для Вас.

Терези — Король жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка обіцяє, що удача посміхнеться Вам, якщо Ви докладете зусиль для отримання бажаного. Також карта може говорити про швидкий щасливий шлюб або отримання спадщини.

Скорпіон — перевернута П’ятірка пентаклей

У цьому положенні карта вказує, що у Вас нарешті можуть вирішитись якісь проблеми, пов’язані з грошима та матеріальним статком загалом. А якщо Ви хворіли, саме в цей день, можливо, почнете одужувати.

Стрілець — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що у понеділок Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Козоріг — перевернута Вежа

Настав час для змін у вашому житті. У звичайному положенні карта каже, що вони будуть серйозними та болючими, проте перевернена Башта вказує на те, що Ви готові до змін на краще, і зможете легко їх прийняти.

Водолій — Сімка жезлів

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона говорить про те, що в якійсь зі сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Риби — перевернута Десятка жезлів

Якщо Вам випала ця карта, то Ви можете стати жертвою чужої злої волі, розчаруватися або захворіти. Також карта може говорити про те, що заради досягнення поставленої мети, Вам доведеться піти по головах і докласти максимум зусиль.