З Першим вересня, любі батьки! Привітання з Днем знань для найрідніших у віршах та прозі

Читать на русском
Автор
5552
Проза та вірші для батьків, чиї діти вчаться у школі
Проза та вірші для батьків, чиї діти вчаться у школі. Фото Freepik

Привітайте батьків із Днем знань

Перше вересня — свято, яке важливе не тільки для учнів та вчителів, а й для батьків. Саме вони щодня підтримують своїх дітей, допомагають у навчанні, переживають разом з ними радощі та труднощі шкільного життя. У цей святковий день варто привітати не тільки вчителів, а й батьків, адже їхня праця і любов є незамінними у вихованні та навчанні дітей.

Для батьків, які відправляють своїх діток у школу цей день по-особливому зворушливий, адже це свідчить про дорослішання їхнього чада. Привітання – це чудовий спосіб висловити вдячність і побажати батькам сил, натхнення та радості від успіхів їхніх дітей. Нехай цей навчальний рік стане ще одним кроком до спільних перемог і нових відкриттів.

Привітання для батьків у прозі

Дорогі батьки! Вітаємо вас з Першим вересня! Це свято означає початок нового навчального року не тільки для ваших дітей, але й для вас. Ми вдячні вам за вашу любов, терпіння та підтримку, яку ви щодня даруєте своїм дітям. Нехай цей навчальний рік принесе вам і вашим дітям багато успіхів, нових досягнень та радісних моментів. Нехай кожен день буде сповнений натхненням та позитивними емоціями. Зі святом вас!

***

Шановні батьки! Сьогодні починається нова глава у житті ваших дітей, і ми хочемо побажати вам сил, терпіння та радості від їхніх успіхів. Ваш внесок у виховання і навчання неоціненний, і ми щиро вдячні вам за те, що ви робите для своїх дітей. Нехай цей навчальний рік буде успішним, легким і наповненим новими відкриттями. Бажаємо вам мудрості і витримки на цьому шляху!

***

Дорогі батьки! Перше вересня – це не просто початок навчального року, а день, коли ви знову вступаєте у важливу роль наставників, помічників та друзів для своїх дітей. Ми вдячні вам за те, що ви завжди поруч, допомагаєте долати труднощі та поділяєте радість перемог. Бажаємо вам легкого і успішного навчального року, наповненого гордістю за досягнення ваших дітей!

***

Вітаємо з Першим вересня! Це свято знаменує початок нового навчального року, який принесе багато нових можливостей і досягнень. Нехай цей рік буде сповнений позитивних змін, радості і успіхів для всієї родини, а також нових досягнень у навчанні.

Привітання для батьків у віршах

Вас, батьки, привітати

Я хочу з прекрасним днем.

Гризти пора граніт науки

Під Прометея вогнем.

Я в День знань вам бажаю

Бути терплячими завжди,

Вірити свято у своє чадо,

Подвиг вчинити справжній.

Згадати потрібно усю програму,

Що пройшли колись ви,

І з дитиною славною в парі

Вам досягти висоти.

***

Колись, з першим вересня,

Вас вітала мама.

Тепер і вам прийшла пора,

Дітей привітати браво.

Нехай ваші дочки і синочки

Вас радують оцінками.

Нехай до знань знайдуть шляхи,

Щоб ви пишалися дітками.

***

Вересень щедро сонцем зігрітий.

В школу повсюди сходяться діти.

Квіти барвисті в них у руках,

Вогники щастя ясніють в очах.

В кожного радісна усмішка сяє.

Дзвоником першим їх школа вітає.

Раніше "Телеграф" ділився красивими піснями для школярів на 1 вересня. Ми зібрали для вас гарні композиції.