День підприємця 2024: яскраві листівки та картинки, щоб привітати близьких

Читати російською
Автор

Цього дня привітайте знайомих підприємців зі святом

Щороку в Україні відзначається професійне свято – День підприємця. Дата свята плаваюча — воно відзначається першої неділі вересня. Цього року День підприємця припадає на 1 вересня. Сьогодні також відзначається День знань.

Відомо, що свято було установлено Указом Президента №1110/98 від 5 жовтня 1998 року. Воно має місію відзначити важливу роль, яку відіграє підприємництво в секторі економіки, у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства. Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є небезпечними та почесними.

Цього дня заведено вітати підприємців, проводити святкові заходи, вручили їм нагороди та грамоти. Якщо серед ваших знайомих і близьких є підприємці — не забудьте привітати їх, наголосивши на важливості та гідності їхньої праці.

"Телеграф" підготував яскраві картинки та листівки, щоб ви могли привітати знайомих підприємців у соцмережах та месенджерах. Надішліть тепле повідомлення близьким підприємцям, привітавши їх із професійним святом та побажавши процвітання, успіхів, доходів та миру.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних та свят буде у вересні 2024 року. Повний календар на цілий місяць.