Близнюки створять собі проблеми, а Терези знайдуть рівновагу: гороскоп Таро на 31 серпня 2024

Читать на русском
Автор
833
Гороскоп на останній день літа
Гороскоп на останній день літа. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цього дня потрібно бути відкритими для змін

Останній день літа 2024 року обіцяє бути насиченим подіями та емоційними переживаннями, коли кожному знаку доведеться впоратися з викликами та випробуваннями, а також знайти моменти гармонії та внутрішньої рівноваги. Карти радять відкритися для змін, підготуватися до несподіваних поворотів долі та використати цей день для досягнення внутрішнього спокою та балансу.

Про це можна судити із розкладу Таро на суботу, 31 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — Двійка пентаклів

Ще ця карта називається Владика гармонійної зміни. Якщо останнім часом Вам було важко знаходити баланс між особистим життям, емоціями, роботою та іншими справами, то в суботу це може хоч трохи, але змінитись.

Телець — Сімка жезлів

Насамперед ця карта мужності та конфронтації. Вона каже, що в якійсь із сфер життя на Вас чекає боротьба, непроста ситуація, але, якщо Ви виявите сміливість і рішучість, все владнається на краще.

Близнюки — перевернута Помірність

Нетерплячість, непоміркованість та дратівливість можуть вилізти Вам боком найближчим часом — Ви самі можете створити собі проблеми. Карти радять Вам утриматися від різких та необдуманих вчинків та частіше йти на компроміси.

Рак — Справедливість

Це карта дії, спрямованої на надання життю рівноваги. Вам пощастить знайти баланс між сферами свого життя. Також легко буде вчитися чогось нового.

Лев – перевернута Сила

У цьому положенні карта каже, що Ви можете бути і з собою не в ладі, і з іншими раді вчинити конфлікт. Постарайтеся протягом дня тримати себе в вуздечку і не йти напролом, інакше ситуація може стати гіршою.

Діва — перевернута Сімка мечів

У звичайному положенні ця карта нестабільних зусиль, проте перевернутою вона каже, що найближчим часом ситуація зрівняється. Якщо Вас недооцінювали або образили, незабаром ця проблема вирішиться. Ви можете отримати вибачення, визнання, винагороду за свої зусилля.

Терези — Десятка кубків

Ще ця карта називається владика досконалого успіху, і вона вказує на гармонію та добробут, насамперед у справах сімейних, обіцяє спокій та душевну рівновагу.

Скорпіон — Король мечів

Ще ця карта відома як "Влада". Вона каже, що найближчим часом доля може влаштувати Вам "іспит", невелике випробування, але силою ясного розуму та рішучості Ви впораєтеся з ним.

Стрілець — перевернутий Паж жезлів

Ви можете бути схильними до невиправданого ризику та впертості, що може зашкодити Вам. Також карта може попереджати про погані новини або важливі звістки, що прийшли із запізненням.

Козоріг — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що у суботу Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти та зазнати якоїсь невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Водолій — перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Риби — Вісімка мечів

Ви можете відчути себе ніби скутими духовними кайданами і не відчувати в собі що-небудь вирішувати. Карта попереджає, що можуть виникнути тимчасові проблеми або погані новини.