Контролюючі монстри: владні знаки Зодіаку, з якими буде важко у стосунках

Читать на русском
Автор
849
Де любов зустрічається з контролем
Де любов зустрічається з контролем. Фото freepik.com

Власність у стосунках – це складна тема

Ми розповідали, які знаки Зодіаку вважаються найбільш жадібними. Це одна з токсичних моделей поведінки, як і бажання контролювати когось у стосунках. Хоча почуття прихильності та бажання захистити кохану людину є нормальними, надмірна власність може задушити стосунки.

Астрологія пропонує цікавий погляд на те, як знаки зодіаку проявляють власницькі тенденції. Разом з yourtango розглянемо три знаки, які найбільш схильні до цього.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Тельці відомі своєю стабільністю та прагненням до безпеки. У стосунках вони часто виявляють сильні власницькі почуття. Це пов'язано з їхньою природою цінувати матеріальні цінності та створювати довготривалі зв'язки. Тельці бачать своїх партнерів як частину свого життя і прагнуть контролювати ситуацію.

Тельці хочуть відчувати себе в безпеці і захищеності, а партнер стає частиною їхнього світу. Тельці можуть бути ревнивими, контролюючими і вимагати постійної уваги партнера.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіони – палкі та пристрасні особистості, які глибоко прив'язуються до людей. Їхня інтенсивність може переростати у власницькі почуття. Скорпіони бояться бути покинутими і зрадженими, тому намагаються тримати своїх партнерів під контролем.

Скорпіони можуть бути підозріливими, маніпулятивними і ревнивими. Вони можуть перевіряти телефони своїх партнерів і контролювати їхнє спілкування.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви люблять бути в центрі уваги і хочуть, щоб їхні партнери захоплювалися ними. Вони бачать своїх коханих як своє відображення і хочуть, щоб вони завжди були поруч.

Вони можуть бути ревнивими, коли їхні партнери приділяють увагу іншим людям. Вони можуть вимагати постійного підтвердження любові і вірності.

Здорові стосунки побудовані на довірі, взаємоповазі та свободі. Власність руйнує ці стосунки. Також ми розповідали, у яких знаків Зодіаку закінчується "чорна смуга".