У Терезів один із найкращих днів, а Леви можуть зробити підлість: гороскоп Таро на 25 серпня 2024

Читать на русском
Автор
619
Гороскоп Таро, чого чекати 25 серпня Новина оновлена 24 серпня 2024, 21:21
Гороскоп Таро, чого чекати 25 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Розповідаємо, яких подій очікувати у неділю

Останній день цього тижня загалом буде непоганим. У неділю деякі знаки зроблять крок у напрямку свого майбутнього добробуту. Втім, деякі будуть у поганому настрої, через що можуть виникнути неприємності.

Про це говорять карти Таро у розкладі на останній день цього тижня, 25 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернуте Сонце

На шляху до Вашого щастя та успіху можуть виникнути несподівані перепони, проте не варто засмучуватися, оскільки вони будуть переборними.

Телець — Путівник

В останній день тижня особливо прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, карта вказує на те, що Ваша інтуїція буде гострішою ніж будь-коли. Також не пропускайте повз вуха поради, можливо в них буде критися відповідь на питання, що хвилює Вас.

Близнюки — перевернута Четвірка кубків

У звичайному положенні ця карта говорить про відмову від світу і переоцінку цінностей, проте її перевернуте положення вказує на те, що Ви нарешті готові попрямувати назустріч пригодам і новим шансам, відкритися для нових почуттів, надій та емоцій.

Рак — перевернута Королева кубків

На жаль, ця королева попереджає, що у вас буде поганий настрій та депресивний стан, буде схильність відмовитися від проблем та світу в цілому. "Заземліться", робіть щось руками та намагайтеся не заглиблюйтесь у погані думки.

Лев — перевернутий Король пентаклей

У цьому положенні карта говорить, що Ви можете проявити безчестя, скупість або грубість, будете схильні до підлих вчинків та пожадливості. В неділю не навантажуйте себе роботою, присвятіть час відпочинку та хобі.

Діва — Вісімка пентаклей

Це карта самопізнання та саморозвитку. Якщо діяти правильно, у майбутньому старання окупляться матеріальними благами. Ви будете "в ресурсі" плідно працювати над собою, можете познайомитися з потрібними людьми або, можливо, навіть відкриєте нову справу. Зараз саме час докласти зусиль, у майбутньому вони обов’язково дадуть відчутний результат.

Терези — Король кубків

Це напрочуд хороша карта, яка передбачає кінець чорної смуги, домашній затишок, щирість і щедрість, — насолоджуйтеся цим днем, такі зараз рідко кому випадають. Також є шанс, що сьогодні Ви зустрінете когось особливого.

Скорпіон — П’ятірка мечів

Ще ця карта називається Владикою матеріальних негараздів, і вона попереджає про втрати. Швидше за все маються на увазі втрати матеріального характеру, проте може йтися і про проблеми зі здоров’ям та у відносинах. Притримайте поки що довгострокові плани, краще перегляньте свої пріоритети на майбутнє, щоб чорна смуга швидше закінчилася.

Стрілець — Лицар пентаклей

Карта каже, що Ви зможете виявити свою професійну хватку. Завдяки працьовитості та наполегливості Ви зможете просунутися на шляху до досягнення поставленої мети, особливо в робочих питаннях.

Козоріг — порожня карта

З якоїсь причини поки не можна дати відповідь на питання, що хвилює вас. Можливо, майбутнє ще може змінитися, або вам поки не варто про нього знати.

Водолій — Лицар мечів

Ця карта попереджає про несподівані, раптові події та можливо про конфлікт. Водночас якщо ви будете готові, діяти рішуче, холоднокровно, і не ігноруватимете поради оточення, Ви обов’язково просунетеся у своїх планах цього тижня.

Риби — Четвірка пентаклей

Друга назва карти — Владика земної влади. Вона вказує, що Ви зможете зробити крок до матеріального щастя та стабільності, якщо ретельно продумуватимете кожен крок. Однак будьте обережні, щоб не зациклитись на матеріальному.