Перевірте, чи є ви серед них: у кого по знаку Зодіаку буде багато шлюбів

Читати російською
Автор

Деякі знаки Зодіаку укладають шлюб кілька разів за життя

Деякі одружуються раз і назавжди — їм складно уявити себе з іншим партнером. Інші з різних причин можуть за все життя укладати кілька шлюбів.

Сьогодні ми розповімо, хто за гороскопом періодично змінює партнерів, а хто залишається вірним на все життя. Про це йдеться в Telegram-каналі "Астроманія".

Скільки шлюбів укладають різні знаки Зодіаку

Овен

Овни мають вроджені лідерські якості, що робить їх першими в будь-яких стосунках. Якщо партнер приймає цю панівну роль, союз може тривати довго. В іншому випадку, розставання стане неминучим. Зазвичай в Овнів буває понад три шлюби.

Телець

Тельці часто одружуються у зрілому віці та ретельно перевіряють свого партнера перед цим. Саме з Тельцями нерідко формуються найміцніші та найстійкіші відносини. Вони схильні одружуватися лише раз у житті, а розлучення у них відбуваються дуже рідко.

Близнюки

Відомі своєю двоїстою натурою, Близнюки легко розлучаються, немов це гра. Вони можуть бути справжніми рекордсменами за кількістю шлюбів, часто вступаючи у шість і більше разів.

Рак

Раки швидко прив’язуються до свого партнера і схильні заплющувати очі на його недоліки та помилки. Вони рідко стають ініціаторами розлучень, тому можна сказати, що їхні шлюби мають шанси на тривалість та стабільність.

Лев

Шлюби Левів бувають або надзвичайно міцними, або закінчуються невдовзі після медового місяця. Загалом, вони воліють не одружуватися більше двох разів.

Діва

Діви завжди знаходяться у пошуку ідеального партнера. Кількість їхніх шлюбів багато в чому залежить від вибору супутника життя. У молодості вони можуть припуститися помилки, але згодом стають більш розбірливими та уникають повторних шлюбів.

Терези

Терези завжди прагнуть гармонії та справедливості, і їх пошуки цих якостей можуть займати все життя. Вони вирішуються на шлюб лише тоді, коли відчувають, що їхній партнер поділяє їх прагнення. Зазвичай Терези одружуються не більше одного разу, а іноді залишаються самотніми.

Скорпіон

Скорпіони – найсуперечливіші представники зодіаку. Вони мають видатний інтелект, але в любовних справах можуть бути надмірно підозрілими. Перший шлюб ними часто сприймається як експеримент, а другий вони розглядають серйозніше і прискіпливо.

Стрілець

Стрільці мають непостійність і легкість у житті. Вони можуть бути не тільки непередбачуваними, але й здатні завдати болю своєму партнерові. Часто вони одружуються понад чотири рази за життя.

Козоріг

Козероги відрізняються серйозним підходом до життя та приймають рішення, спираючись на розум, а не на емоції. Вони можуть одружуватися за розрахунком, а розлучення для них — це додаткові труднощі та витрати. Тому Козероги воліють одружуватися лише один раз за життя.

Водолій

Водолії часто коливаються між крайнощами, що робить їх шлюбні сценарії важко передбачуваними. Вони можуть мати один шлюб, або кілька. У цій ситуації можливі обидва варіанти.

Риби

Риби нерідко відчувають труднощі із внутрішньою стабільністю і можуть бути схильні до інфантильності та сумнівів. Це призводить до частих та недовгих відносин. Риби можуть одружуватися понад п’ять разів за життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, представники яких знаків Зодіаку вважаються найчарівнішими. Оточуючі від них у захваті.