У Раків виникнуть конфлікти, а Стрільцям буде все до снаги: гороскоп Таро на 16 серпня 2024

Читать на русском
Автор
673
Гороскоп Таро, чого чекати 16 серпня Новина оновлена 16 серпня 2024, 08:58
Гороскоп Таро, чого чекати 16 серпня. Фото Pexels

День буде контрастним

Останній робочий день тижня стане складним для багатьох знаків Зодіаку. Хоч би як хотілося цього уникнути, але деяким доведеться зіткнутися з лицемірством або з раптовими проблемами. Але будуть і ті, кому все буде під силу і хто отримає прибуток та визнання.

Про це стало відомо із розкладу Таро на п’ятницю, 16 серпня. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернута Королева мечів

Карта каже, що Ви можете зіткнутися з нетерпимістю, невіглаством, грубістю, лицемірством та підступністю. Це може бути спрямоване проти Вас від іншої людини, так і виходити від Вас самих. Наберіться терпіння, день може зробити неприємні сюрпризи.

Тілець — Трійка жезлів

Це дуже сприятлива карта, яка пророкує успіх у справах. Не лінуйтеся цього дня. Ваша робота, швидше за все, окупиться, і вдасться реалізувати все задумане.

Близнюки — Паж жезлів

Ви можете бути на підйомі, чекайте на щось несподіване і приємне, — це може бути вигідна пропозиція, приємне знайомство з молодим представником вогненної стихії, або повноцінна авантюра.

Рак — Паж мечів

Вам буде складно знаходити спільну мову з людьми та, можливо, Ви почуєте критику з боку оточення чи начальства, через яку може виникнути конфлікт. Не загострюйте ситуацію та прислухайтеся до критики, це буде Вам корисно.

Лев — Королева кубків

Це чуттєва, вразлива й емоційна королева, що цінує спокій, домашній затишок та своїх близьких. Іноді вона може надто близько до серця сприймати навколишній світ і страждати від цього. Тому порада Вам від карти – присвятіть цей день близьким, бережіть свої нерви та займіться творчістю.

Діва — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що можливості можуть бути втрачені, а плани не реалізовані. Карта радить не братися за все відразу, у вас може просто не вистачити сил. Дайте собі відпочити.

Терези — Вежа

Для Вас настав переломний момент, і найближчим часом у Ваше життя можуть змінитись. Вони можуть бути нелегкими, але чим менш охоче Ви їх прийматимете, тим більш болючими вони стануть.

Скорпіон — перевернутий Місяць

У звичайному положенні ця карта обіцяє мало хорошого, але в перевернутому вигляді прогнозує, що з’явиться проблиск наприкінці тунелю, настануть позитивні зміни, а щире кохання та турбота переможуть самообман і сум’яття.

Стрілець — Сила

Назва карти говорить сама за себе, Ви будете "в ресурсі" для звершень, і всі розпочаті справи виявляться Вам по плечу, а перешкоди будуть переборні. Не бійтеся труднощів і домагайтеся бажаного.

Козоріг — перевернута П’ятірка мечів

Це карта Владика поразки, і вона попереджає, що у п’ятницю у Вас може щось піти не за планом, може звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Водолій — Десятка мечів

Вам попався Владика великої загибелі. Якісь ваші плани можуть накритися мідним тазом. Але не обов’язково це стане для Вас трагедією. Можливо, це буде етап переосмислення цінностей, "загибель" чогось у Вашому житті, що Вам більше не потрібно.

Риби — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дуже обіцяюче, правда? Карта обіцяє стабільність, щастя та успіх у справах. Насолоджуйтесь життям в останній робочий день тижня.