Можна дивитися вічно — на вогонь, воду та кумедних котів: чергові відео підкорили мережу

Читать на русском
Автор
686
Миле відео підкорило користувачів
Миле відео підкорило користувачів. Фото ru.freepik.com

На комунікацію дітей з котами можна дивитися вічно

У мережі популярним стало відео з котами та малюками, які намагаються ужитися разом в одному будинку. Воно швидко підкорило серця користувачів, адже спостерігати за комунікацією розумних тварин та дітей, що починають пізнавати цей світ досить цікаво. Опублікували ролик на YouTube-каналі "Fun And Cute".

Так, на відео можна побачити малюків, які знайомляться зі своїми домашніми улюбленцями. Більшості дітей на відео – до року, вони ще не розуміють власних дій, а тваринам, своєю чергою, не подобається, коли порушують їх особистий простір і вони дають відсіч.

На одному з відео можна побачити кота, який сидить у коробці, а хлопчик у підгузку намагається його погладити. Кіт починає бити малого лапою, а той сміється і також махає ручкою.

На іншому відео тварина сидить на бильці дивана, а дитина намагається встати поруч, щоб погладити улюбленця. Проте той не дозволяє цього зробити, постійно відпихаючи малюка лапою. Той падає на підлогу та сміється.

Ще на одному ролику малюк повзає, а кошеня — теж мале — вискакує з-під ліжка та намагається зловити дитину, неначе вона мишка. Після невдалої спроби тварина стрімголов тікає під ліжко.

На одному з кадрів можна побачити дитину, яка сидить у ванній, а поруч — кота, який опускає лапу у воду та потім її облизує. Малюк уважно спостерігає за улюбленцем та повторює його дії.

Варто зазначити, що відео було опубліковано чотири роки тому та набрало 5 мільйонів переглядів.

Раніше ми публікували цікавий тест по картинці, на якому потрібно сказати, кого ви більше любите: собак чи котів. Завдяки тесту можна глибше пізнати себе.