Близькі оближуть тарілки та попросять добавки: потушкуйте картоплю з печерицями до посту
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ситна та смачна страва
До посту можна приготувати безліч смачних страв навіть без м'яса. Господині варять пісний борщ та заправляють його сметаною з кеш'ю. також можна потушкувати кабачки, приготувати голубці, а на десерт подати кекс.
Сьогодні ми хочемо поділитися ще одним рецептом смачної страви, яка швидко готується та виходить ситною. А опублікували його на порталі "Рецепти дома".
Як потушкувати картоплю з грибами
Інгредієнти:
- 300 г печериця (чим дрібніші, тим краще);
- 5 картоплин;
- 1 цибулина;
- 1 морквина;
- 1 цибуля-порей (лише біла її частина);
- 2-3 зубки часнику;
- 200 г консервованих томатів у власному соку (у мене заморожені чері);
- зелень для подачі;
- чорний перець;
- оливкова олія;
- сіль, дрібка цукру;
- паприка, лавровий листок;
Спосіб приготування:
- Гриби розрізати надвоє злегка підсмажити на олії.
- Додати подрібнену кубиками цибулю та пластинки часнику.
- Потім покласти в сковорідку терту моркву. Готувати все разом протягом 10 хвилин.
- Додати цибулю-порей, перемішати.
- Додати томати, посолити, поперчити, додати цукор та спеції, тушкувати все до готовності.
- Картоплю почистити й нарізати кубиками. Скласти в гусятницю.
- Вилити до картоплі овочево-грибну картоплю, перемішати, покласти лавровий листок.
- Накрити кришкою та тушкувати у розігрітій до 200 градусів духовці до готовності, час від часу помішуючи.
- Подавати, посипавши зеленню кропу.
Раніше ми ділились рецептом ароматної закуски з томатів. Її захочеться готувати все літо.