Щирі привітання для молоді: красиві картинки з чудовим святом

Читати російською
Автор

Привітайте молодь з гарним святом

День молоді — гарне свято, яке асоціюється з оптимізмом, жагою до життя та духом свободи. У цей день заведено вітати дівчат і хлопців зі святом молодості або й тих, хто відчуває себе юними, попри цифри у паспорті.

Відомо, що на державному рівні День молоді запровадив перший президент України Леонід Кравчук у 1994 році. Раніше свято припадало на останню неділю червня.

Але у 2022 році президент Володимир Зеленський обрав іншу дату — 12 серпня. Він зробив це, аби українці відзначали День молоді в один день з європейською спільнотою. Адже 12 серпня у світі відзначають Міжнародний день молоді, який ООН запровадила ще в 1999 році.

Раніше це свято супроводжувалось масштабними концертами по українських містах: піснями, дискотеками, урочистими заходами. Однак після початку повномасштабного вторгнення у цей день влаштовують дійства, з яких збирають кошти на потреби військових. Адже зараз багато хлопців і дівчат захищають країну від агресора.

"Телеграф" зібрав добірку картинок з Днем молоді для всіх. Надсилайте теплі привітання для друзів, рідних, близьких і нагадайте їм, що молодість — перш за все, в душі.

Привітання з Днем молоді в картинках

Раніше "Телеграф" писав про те, які свята відзначатимуть українці в серпні. Вже відомо, чи будуть державні вихідні.