До Горіхового Спасу приготуйте "рафаелки": рецепт смачних ласощів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готуються легко, з'їдаються швидко
До Горіхового Спасу, який цьогоріч святкують 16 серпня, господині традиційно готують страви з горіхами. Це можуть бути десерти, випічка чи навіть солоні страви, на кшталт риби, фаршированої горіховою начинкою.
Сьогодні ми пропонуємо варіант ще однією страви. Йдеться про відомі багатьом цукерки "Рафаелло", смак яких неодмінно здивує близьких. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Мама в кубе".
Як приготувати цукерки "Рафаелло"
Інгредієнти:
- кокосова стружка — 125 г;
- згущене молоко сире — 150 г;
- масло вершкове 82,5% — 50 г;
- горішки (мигдаль, фундук, арахіс)
Спосіб приготування:
- Масло злегка розтопити в мікрохвильовці до пом'якшення.
- Додати його до кокосової стружки.
- Додати згущене молоко, все ретельно перемішати.
- Маса має вийти густою – її можна регулювати кокосовою стружкою.
- Чайною ложкою взяти невелику кількість тіста, викласти всередину горішок та скотити кульку.
- Обваляти кульку у кокосовій стружці, повторити з усією масою.
- Зберігати цукерки у холодильнику.
Раніше ми писали, як приготувати хліб з горіхами та шоколадом до Горіхового Спасу. Цю випічку ви захочете готувати навіть після свята.