Не такі розумні, як здаються: найдурніші знаки Зодіаку

Читать на русском
Автор
1696
Вони не відрізняються кмітливістю Новина оновлена 10 серпня 2024, 19:19
Вони не відрізняються кмітливістю. Фото freepik.com

На думку експертів із зірок, таких знака три

Часто буває, що в одних людей не виникає проблем із навчанням, вони засвоюють нові знання з першого разу, а іншим доводиться докладати чимало зусиль для вивчення чогось.

Здатність набувати знання певною мірою залежить від спадковості, а також від завзятості самої людини та її бажання дізнаватися про щось нове. Але деякі астрологи вважають, що здатність здобувати знання і загальна кмітливість залежить від знака Зодіаку, так само як і вірність. Згідно з цією теорією, деякі знаки Зодіаку не люблять вчитися і не роблять висновків зі своїх помилок.

Лев

Люди, народжені під цим знаком, справжні майстри приховувати своє невігластво. Вони блискуче вміють "лити воду" і найчастіше справляють враження набагато розумніших, ніж є насправді, зазначає SE.

Водолій

Представники цього знаку часто не думають про наслідки своїх дій. Водолії спочатку щось роблять, а потім думають. Для них це часто закінчується погано, але вони не роблять із цього жодних висновків.

Овни

Люди цього знаку не люблять слухати поради та підказки інших, у результаті завжди все роблять по-своєму. Овни, на їхню думку, знають все краще за інших і в цьому часто їхнє лихо.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку зовсім не вміють вибачати. З ними практично неможливо помиритись після сварки.