Близнюкам — радість, а Левам краще відкласти важливі справи: гороскоп Таро на 9 серпня 2024

Читать на русском
Автор
Гороскоп Таро, чого чекати 9 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 9 серпня. Фото Pexels

Для багатьох день виявиться сприятливим

П’ятниця, 9 серпня, для деяких може стати днем кардинальних змін. Для когось вони будуть позитивними, а комусь доведеться зіткнутися з деякими складнощами.

Про це говорять карти Таро у розкладі на п’ятницю, 9 серпня 2024 року. "Телеграф" пропонує докладніше дізнатися, що ж чекає на всі знаки Зодіаку.

Овен — перевернутий Лицар мечів

У цьому положенні карта каже, що у п’ятницю Ви можете бути надмірно агресивними та імпульсивними, через що можете спровокувати конфлікти та зазнати чогось невдачі. Намагайтеся тримати себе в руках.

Телець — Паж пентаклей

У п’ятницю Ви матимете сили та бажання вчитися нового, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також протягом дня може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Близнюки — Сонце

Це дуже гарна карта. 9 серпня на Вас чекає сонце, тепло, радість, сімейне щастя. Якщо Ви хворіли, можливо, саме зараз підете на поправку. А якщо з кимось були в сварці, саме час помиритися.

Рак — Суд

Це карта переродження, єдності психіки, емоцій та духу, позбавлення від страхів та перешкод. У п’ятницю у вашому житті може щось сильно змінитись. Не бійтеся і дійте за велінням серця та совісті.

Лев — перекинута П’ятірка мечів

Це Владика поразки, і вона попереджає, що у п’ятницю у Вас може щось піти не за планом, звалитися раптова проблема чи нещастя. Краще відкладіть усі важливі справи.

Діва — перевернутий Паж кубків

У звичайному положенні це досить позитивна карта, проте перевернена вона попереджає, що 9 серпня у Вас може з’явитися бажання втекти від себе та проблем та втопити печаль в алкоголі. Довіряйте інтуїції та не дайте такому настрою похитнути Вашу впевненість у собі.

Терези — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події найближчого дня ще не визначені для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Скорпіон — Туз жезлів

Це карта зародження чогось, — почуттів, нової справи, ідеї, задуму, мети чи якоїсь події. Також у п’ятницю Вас може супроводжувати успіх і з’явитися якісь гроші. Це буде чудовий день для прояву ініціативи.

Стрілець – перевернута Десятка мечів

У звичайному положенні ця карта прогнозує лихо, яке може обвалитися громом серед ясного неба. Однак перевернута Десятка мечів обіцяє промінчик надії, який незабаром осяє Ваше життя. На деякий час труднощі відступлять, з’являться гроші та удача — не проґавте їх.

Козоріг — Імператор

П’ятниця може принести Вам багато можливостей для реалізації у всіх сферах життя. Не бійтеся відстоювати свою думку і йти до своєї мети — успіх буде на Вашому боці.

Водолій — порожня карта

У колоді є дві карти, які з обох боків виглядають однаково, і вони мають відразу кілька трактувань. Можливо, події найближчого дня ще не визначені для Вас, або знання про них може чимось нашкодити Вам. Ще як варіант, Ви самі не хочете або не готові отримати цю інформацію.

Риби — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дуже обіцяюче, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтесь життям цього дня.