Таропрогноз на 9 серпня 2024 року: виберіть карту й дізнайтесь, що на вас чекає в п’ятницю

Читать на русском
Автор
Прогноз Таро на 9 серпня Новина оновлена 09 серпня 2024, 10:26
Прогноз Таро на 9 серпня. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Які події очікуються в останній робочий день тижня

У п’ятницю, 9 серпня, у деяких виникнуть труднощі з фінансами, тоді як у інших можуть виникнути проблеми із законом. У цей день рекомендується дотримуватися особливої обережності.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на дев’ятий день серпня. Щоб дізнатися, чого чекати саме Вам, виберіть одну з карт на фото:

Таро онлайн карта дня 9 серпня

Тепер погляньте, яка це була карта:

Таро онлайн карта дня 9 серпня
Зліва направо — перевернутий Король мечів, перевернута Вісімка пентаклей, перевернена Шістка пентаклів

Перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Перевернута Вісімка пентаклей

Можливо, Ви тривалий час працювали на певній ниві, але раптом зазнали розчарування у справі. Талант та майстерність залишаються при Вас, але немає бажання більше рухатися далі. Пропрацюйте внутрішні суперечності, інакше можете проґавити хороші можливості.

Перевернута Шістка пентаклів

У п’ятницю у Вас можуть виникнути проблеми фінансового характеру. Тому відмовтеся від азартних ігор та укладання угод, велика можливість обману. Також найближчим часом Ви можете відчути холод із боку партнера у стосунках.

Раніше "Телеграф" розповідав про знаки Зодіаку, які знаходять проблеми на рівному місці. У них легко розвивається параноя.