З Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ: найкращі картинки для відважних захисників

Читать на русском
Автор
Найкращі привітання з Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ
Найкращі привітання з Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ. Фото "Апостроф"

Привітайте військових у цей день

Сьогодні, 8 серпня, відзначають День військ зв'язку і кібербезпеки Збройних Сил України. Саме зв'язківці забезпечують комунікацію між різними підрозділами, що є особливо важливим під час війни. Тому це їх професійне свято.

На державному рівні День військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ запровадив другий президент України Леонід Кучма ще у 2000 році. З того часу свято відзначають кожного року 8 серпня.Такий день присвятили підготовці перших зв’язківців на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища в 1920 році.

Хоча перший відділ зв’язку створили ще в 1917 році в Українському генеральному військовому штабі. Його керівником став полковник Олександр Козьма, який згодом був генерал-хорунжим. Також відділи військового зв'язку були налагоджені, коли українською державою керував Павло Скоропадський.

Під час сучасної війни хороший стабільний зв'язок між військовими має вагоме значення. Від цього залежить, як швидко бійці виконуватимуть завдання та знищуватимуть ворога.

Свято стосується не лише військових зв'язківців, але й ІТ-фахівців, які атакують пропагандистські ресурси країни-агресорки. Водночас вони відповідають за безпеку української мережі.

Привітайте в цей день всіх знайомих військових зв'язківців зі святом, надіславши красиву картинку з професійним святом. "Телеграф" підготував відповідну добірку з листівками.

Привітання з Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ

День військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ
Фото: УІНП
З Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ
Фото: Генштаб ЗСУ
Вітаємо військових зв'язківців
Фото: Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України
З Днем військ зв’язку та кібербезпеки ЗСУ
Фото: Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України
Привітання для військових зв'язківців
Фото: Запорізька міська рада

Раніше "Телеграф" писав про те, коли в Україні відзначають День ветеринара. До свята залишилось кілька днів.