Привітання до Дня сестри 2024: найкращі побажання своїми словами та листівки

Читать на русском
Автор
1369
З Днем сестри 2024!
З Днем сестри 2024!. Фото Freepik

Надішліть красиве побажання сестрі в її свято 4 серпня

Хоча День сестри в Україні не так широко відзначається, як День матері або День батька, він все одно має велике значення. Це свято відзначається що першої неділі серпня, і цього року випадає на 4 серпня. Цей неофіційний день є нагадуванням про важливість сімейних зв’язків не тільки між батьками та дітьми, а й між сестрами чи братом та сестрою.

Сьогодні рідні люди вигадують свої традиції, збираються разом та згадують дитинство: перші помилки, розбиті коліна, захоплюючі поїздки, табори, перші закоханості та багато іншого. Брати підносять сестрам квіти, солодощі, ароматичні свічки та затишні подарунки. Також можна привітати рідну людину гарною листівкою та побажаннями своїми словами.

День сестри в Україні 2024: проза та листівки

листівка сестричка рада що ти у мене є
Фото: 24info.biz.ua

Вітаю із Днем сестри! Я шалено рада тому, що в мене є рідна кровиночка. Дякую тобі за те, що допомагаєш і підтримуєш мене у скрутну хвилину. Твоє кохання та турбота дуже цінні. Сподіваюся, ти відчуваєш, що я дуже люблю і дорожу тобою!

картинка сестричко зі святом
Фото: joy-pup.com

Цього прекрасного дня я щиро вітаю з чудовим святом — Днем сестри, і бажаю відмінного настрою та нових зустрічей з найближчими і дорогими людьми — сестрами та братами, щоб кожна мить у родинному колі приносила радість і наповнювала серце теплом і турботою.

листівка з днем сестри
Фото: joy-pup.com

Люба моя сестро, вітаю тебе! Бажаю тобі насамперед здоров’я, щастя, кохання, побільше радості. Залишайся такою ж життєрадісною і такою ж впевненою у своїх силах. Хочу, щоб у тебе все виходило, щоб невдачі тебе ніколи не турбували, щоб твої очі блищали від ентузіазму! Кохай і будь кохана.

Проведіть День сестри в родинному колі та пориньте у спогади про дитинство. Раніше "Телеграф" публікував більше листівок до Дня сестри 4 серпня.