Терези будуть насолоджуватися життям, а на Стрільців чекають перешкоди: гороскоп Таро на 4 серпня 2024

Читать на русском
Автор
623
Гороскоп Таро, чого чекати 4 серпня
Гороскоп Таро, чого чекати 4 серпня. Фото freepik.com

Для когось неділя стане важливим днем

В останній день цього тижня деякі можуть дізнатися про неприємні новини про стан свого здоров’я, а комусь доведеться пережити конфлікт і можливо проблеми із законом. Проте будуть і ті, для кого неділя, 4 серпня, виявиться щасливим та радісним днем.

Про це говорять карти Таро, які випали у розкладі від "Телеграфа" на 4 серпня 2024 року.

Овен — перевернута Жриця

У Вас можуть раптово виникнути якісь проблеми, при цьому розум буде затьмарений, що тільки посилить ситуацію. Постарайтеся найближчу добу менше проявляти емоції й не робити необдуманих вчинків.

Телець — Королева жезлів

Це позитивна карта, яка обіцяє, що у Вас будуть сили та бажання йти до своїх цілей. Особливо вдалий день видасться на професійному фронті.

Близнюки — перевернутий Туз мечів

У своєму звичайному положенні карта пророкує тріумф і перемогу, але в перевернутому вигляді її сенс змінюється на зворотний, меч з переможного стає пронизливим. Вона попереджає, що Вас можуть підстерігати проблеми на роботі чи із законом, несправедливі звинувачення, розставання з кимось, розрив тривалих стосунків. Також картка може вказувати на наявність проблем зі здоров’ям.

Рак — перевернута Вісімка мечів

Можливо, Ви вже деякий час були немов пташка, що сидить у відкритій клітці, нездатні прийняти важливе рішення. Але скоро все зміниться, Ви можете нарешті побачити вихід із ситуації.

Лев — перевернута Четвірка жезлів

І в прямому, і в перевернутому положенні ця карта несе в собі лише позитивне значення, обіцяє процвітання, відпочинок, блаженство та успішне завершення задуманого.

Діва — перевернутий Король мечів

У цьому положенні карта попереджає про сварки, несправедливість та проблеми із законом. Можливо, Вас хтось обдурить. Будьте обережні з незнайомцями та тримайте плани при собі.

Терези — Десятка пентаклей

Друга назва цієї карти – Владика багатства. Дуже обіцяюче, правда? Карта обіцяє стабільність, добробут та успіх у справах. Насолоджуйтесь життям цього дня.

Скорпіон — Шістка пентаклей

Ця карта також відома як Владика матеріального процвітання або просто Щедрість. Вона каже, що у неділю Ви матимете сприятливий день для вкладень. Також допоможіть тому, хто цього потребує, — добро повернеться до Вас добром.

Стрілець — перевернутий Паж мечів

У цьому положенні карта вказує на підступи, хитрі витівки, перешкоди у справах, причіпки до дрібниць та конфлікти. Постарайтеся 4 серпня не відкривати душу стороннім і бути напоготові, щоб не потрапити в пастку.

Козеріг — Королева пентаклей

Впевненість і практичність — ось під яким гаслом пройде для Вас неділя, 4 серпня. Карта каже, що Ваша праця добре окупиться, Ви будете плідно працювати для власного добробуту та своїх близьких, і на душі у Вас буде гармонія.

Водолій — Диявол

Це карта страхів та помилок, які відбуваються під їх впливом. Будьте пильні, 4 серпня є ризик потрапити під чиїсь поганий вплив або заплутатися, вдатися до пороків або поганих звичок.

Риби — Паж пентаклей

У неділю Ви матимете сили та бажання вчитися нового, робити висновки зі старих помилок, — не проґавте таку можливість. Також протягом дня може зустрітися темноволосий юнак, можливо, солдат.

Раніше "Телеграф" розповідав, хто зможе зустріти свою другу половину у серпні. Пощастить лише трьом знакам Зодіаку.