Наскільки ви врівноважена людина? Тест по картинці розкриє всю правду

Читать на русском
Автор
Психологічний тест на врівноваженість
Психологічний тест на врівноваженість. Фото Canva

Тест розкриє, чи справляєтесь ви з емоціями

Психологічні тести здатні урізноманітнити наше уявлення про себе та про світ. Нещодавно ми робили завдання, яке показало, як нас можуть бачити довколишні. А тепер перевіримо, наскільки ви є врівноваженою людиною.

"Телеграф" пропонує вам простий тест, завдяки якому ви зможете дізнатися щось нове про себе. Все, що потрібно — подивитися на малюнок і сказати, що ви побачили насамперед: голову чи ворона.

Ворон

Ви здатні впадати у депресивні стани, хвилюватися через будь-яку дрібницю та налаштовувати себе на негатив. Будь-які труднощі або форс-мажори сприймаєте важко. Також неохоче приймаєте будь-які зміни та нових людей.

Ймовірно, зараз вам дуже потрібен відпочинок, бо ви втомилися від монотонної роботи. Заплануйте поїздку на природу — на озеро, в ліс чи гори або зустріньтеся з друзями. Зміна рутини піде на користь. Також вам варто працювати над емоціями, бо втратите багато здоров'я через несуттєві проблеми.

Голова

Якщо ви першою помітили голову, це означає, що вас важко вивести з рівноваги. У вас потужна енергетика, якою заряджаються довколишні. Ви доволі добре керуєте своїми емоціями, тож знаєте, як долати моментну агресію або гнів.

Навіть якщо ви не відчуєте втоми, вам варто внести новизну в житті. Спробуйте нове хобі або взагалі сферу діяльності. Спершу може не виходити, виникати опір. Але згодом побачите перші успіхи та відчуєте задоволення від того, що робите. Також не зайвим буде провести цифровий детокс, щоб краще розуміти свої потреби та бажання.

Раніше "Телеграф" писав про тест, наскільки ви є впевненою людиною. Для перевірки себе треба обрати одну з чотирьох картинок.