З Міжнародним Днем пива 2024! Красиві листівки для друзів та колег для привітання зі святом

Читать на русском
Автор
1845
Привітання з Днем пива 2 серпня
Привітання з Днем пива 2 серпня. Фото Freepik

Проведіть цей день з друзями

Міжнародний День Пива, або International Beer Day, традиційно відзначають в першу п’ятницю серпня, що у 2024 припадає на 2 число. Це світове святкування напою з багатовіковою історією. Святкування цього дня дозволяє вшанувати традиції пивоваріння та культурну спадщину різних народів.

На сьогодні Міжнародний День Пива відзначають у більш ніж 80 країнах світу, де проводяться тематичні заходи, фестивалі, дегустації, екскурсії по пивоварнях та дружні зустрічі за келихом пива. Це відносно молоде свято, яке вперше було відзначене в 2007 році в місті Санта-Крус, штат Каліфорнія. Ідея належить Джессі Авшаломову та його друзям, які вирішили створити день, присвячений одному з найулюбленіших напоїв у світі – пиву.

Відзначаючи цей день, ми підтримуємо місцевих виробників пива, які вкладають душу у свою справу та створюють унікальні напої. "Телеграф" зібрав для вас листівки та картинки, щоб ви могли привітати друзів, з якими любите випити келих пива у вихідний, або ж людей, які займаються його виготовленням чи продажем.

Листівки з Днем пива 2024 для колег
Фото: radiotrek.rv.ua
Привітання з Днем пива для друга 2024
Фото: radiotrek.rv.ua
Листівки з Днем пива 2024
Фото: apostrophe
Картинки з Днем пива 2 серпня
Фото: apostrophe
Як привітати з днем пива 2 серпня 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що День пива 2 серпня — не єдине свято. В цей день відзначають свій День ангела чоловіки, на ім'я Степан. Ми зібрали для вас яскраві листівки, щоб ви могли привітати знайомих Степанів з іменинами.