Куди зник переможець "X-Фактора" Олексій Кузнєцов та що каже про війну (фото)

Читать на русском
Автор
1286
Олексій Кузнєцов - біографія, де зараз
Олексій Кузнєцов - біографія, де зараз. Фото Інстаграм Олексія Кузнєцова

Співак емігрував з України кілька років тому

Олексій Кузнєцов яскраво засяяв на шоу "X-Фактор", продемонструвавши розкішний академічний вокал. Глядачі були в захваті від його співу, тож здавалося, що Олексія чекає велике майбутнє в Україні. Склалося дещо інакше.

"Телеграф" розповість про життя й творчість Олексія Кузнєцова. Також з'ясуємо, де зараз живе переможець відомого шоу.

Біографія Олексія Кузнєцова

Олексій родом із Макіївки, що на Донеччині. Цікавість до оперного співу почав проявляти ще в дитинстві та згодом зрозумів, що хоче цим займатися професійно. Кузнєцов навчався опери в Донецькому музичному училищі, а також стажувався у місцевому театрі.

Життя молодого співака кардинально змінила участь у популярному проєкті "X-Фактор". Там він здивував публіку розкішним виконанням французької пісні Adagio. Хлопець вразив журі та пройшов далі. У результаті завдяки талановитому співу Олексію вдалося перемогти в 1 сезоні шоу. Виграш — 2 мільйони гривень, виконавець спрямовує на власне навчання й лікування свого батька, який отримав інвалідність.

Олексій Кузнєцов - Adagio

Після проєкту Кузнєцов уклав угоду з Sony Music Russia, але співпраця не склалась. Тоді співак продовжує вдосконалювати навички та бере уроки в австрійських, італійських, румунських педагогів. Так, виконавець опановує одразу кілька мов — німецьку, французьку, італійську.

У 2012 році Кузнєцову випала честь виступати на концертах відомого італійського співака Алессандро Сафіна в столиці. Там він виконав як сольні треки, так і спільно з видатним тенором. У тому ж році заспівав державний гімн на тренуванні збірної України під час Євро-2012.

Олексій Кузнєцов і Алессандро Сафіна
Олексій Кузнєцов і Алессандро Сафіна, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова

Через кілька років виконавець заспівав пісні з мюзиклу Notre Dame de Paris в Палаці "Україна". Йому належала партія Клода Фролло.

До того ж артист все життя займається спортом. Вже в 17 років отримав звання майстра спорту з боксу. Намагався встановити рекорд України з присідань. Також Олексій займається кросфітом і брав участь у відповідних змаганнях.

Олексій Кузнєцов займається боксом
Олексій Кузнєцов займається боксом, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова

Де зараз Олексій Кузнєцов

Ще у 2021 році Кузнєцов розповідав, що його батько помер, а мати залишилась жити в окупованій Макіївці. Однак чи продовжує там перебувати жінка після повномасштабного вторгнення, невідомо.

Олексій Кузнєцов з мамою
Олексій Кузнєцов з мамою, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова

Протягом останніх років співак живе в США. Він поїхав туди, аби розвивати свою кар'єру. Разом з ним переїхала дружина Катерина, з якою він познайомився через свою молодшу сестру. Дівчина була моделлю та займалась балетом. У 2023 році в сім'ї сталося поповнення — народився син. Періодично співак поширює кадри малюка.

Олексій Кузнєцов з дружиною
Олексій Кузнєцов з дружиною, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова
Олексій Кузнєцов з дружиною і сином
Олексій Кузнєцов з дружиною і сином, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова

Під час початку великої війни Олексій почав допомагати співгромадянам і засудив вторгнення Росії. Так, Кузнєцов почав волонтерити: закуповував амуніцію для ЗСУ та медикаменти для дитячих лікарень. Також виконавець організував фонд благодійний фонд HelpUkraine. Кузнєцов перебував в цей період в Україні й поширював світлини з переданою допомогою.

Олексій Кузнєцов домомагав постраждалим від війни
Олексій Кузнєцов домомагав постраждалим від війни, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова
Олексій Кузнєцов домомагав постраждалим від війни
Олексій Кузнєцов домомагав постраждалим від війни, Фото: Інстаграм Олексія Кузнєцова

Зараз Олексій продовжує виступати на різних заходах, займатися спортом, а також проводити час з сім'єю.

Раніше "Телеграф" писав, куди зник переможець "Фабрики зірок" Олексій Матіас. Розповіли, чим займається співак зараз.