Соломії, зі святом: теплі привітання з Днем ангела для іменинниць

Читать на русском
Автор
2227
День ангела Соломії - привітання
День ангела Соломії - привітання. Фото Фото з мережі

Привітайте Соломій зі святом

Сьогодні, 1 серпня, за новим стилем іменини відзначають Соломії. Ім'я походить від давніх євреїв і перекладається як "спокійна", "мирна", "тиха". У цей день вітають всіх близьких і знайомих із таким ім'ям.

"Телеграф" зібрав різноманітні привітання з Днем ангела Соломії у прозі, віршах і листівках. Оберіть ті, які сподобалися найбільше та відправте знайомим, друзям і близьким, котрих звати Соломія.

Привітання з іменинами Соломії

Щиро вітаю тебе Соломія з красивим святом — Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лише одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

***

З Днем ангела Соломію я вітаю,

Всіх благ земних тобі я побажаю,

За душу людяну і простоту,

За добре серце й доброту,

Хай ангел тобі подарує натхнення,

А Бог – людське благословення!

Привітання для Соломії

З Днем ангела, Соломія. Нехай ангел, погляд не відводячи, доглядає за тобою, нехай все життя зберігає тебе, прикривши від бід собою.

***

Щоб добре серце мала,

І усім допомагала,

Розцвітала, багатіла,

І з роками молоділа.

Друзі, щоб добра бажали,

На роботі поважали,

Щоби жити було мило,

Щоб завжди була щаслива!

***

Кожна людина у світі ніколи не буде одна, тому що є той, хто буде поруч завжди – ангел-охоронець. Сьогодні я вітаю Вас, Соломія, з днем ​​ангела. Я бажаю Вам всього найкращого і світлого. Нехай доля радує приємними подарунками, а небесна сила допомагає в визначений час. Зі святом!

Листівка з Днем ангела Соломії

Сонце із неба радісно сяє,

Проміння для тебе в букетик збирає,

Вітер шепоче, мов промовляє,

Тебе з іменинами, Соломійко, вітає!

Вечір приходить, небо темніє,

Зорями небо твоє ім’я малює,

Місяць в віконце твоє заглядає,

Тебе з іменинами, Соломійко, вітає!

***

Прийми наші гарячі привітання з днем ​​твого ангела! У це особливе свято хочеться побажати зустрічати на шляху тільки справжні цінності! Любові, здоров’я, взаєморозуміння тобі, Соломія!

***

Хай серце радістю наповниться сьогодні,

Хай Соломія – покровителька з небес,

Для тебе в Бога вимолить дві сотні,

Щасливих літ, здоров’я і чудес!

Соломії, вітаємо з іменинами

Вітаю тебе з Днем ангела. Нехай твій добрий ангел-охоронець дасть тобі віру у себе, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі Соломія великої та чистої любові, гідного і безперечного успіху, повноцінного здоров’я, невтомної наснаги й мужності серця!

***

У тебе, Соломія, сьогодні — не просто свято, сьогодні свято небесного наставника! Ідіть по життю разом, слухай його поради, живи праведно і все у тебе буде добре. Довгих років життя, щастя і добробуту!

Листівка з іменинами Соломії

З Днем ангела, Соломія! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по житті та пишатися тим ім’ям, що подарували тобі твої батьки.

Раніше "Телеграф" писав про те, скільки вихідних матимуть українці у серпні 2024 року. Також дізнайтеся, які державні свята будемо відзначати.