Будьте у тренді цього літа: модні ідеї манікюру на короткі нігті (фото)

Читати російською
Автор

Дизайни та кольори, які в моді цього літа

Короткі нігті можуть виглядати не менш стильно та елегантно, ніж довгі. Правильно підібраний манікюр може підкреслити красу ваших рук і додати образу завершеності. А раніше ми ділилися ідеями малинового манікюру.

"Телеграф" зібрав для вас ідеї модного манікюру для тих, кому не зручно або просто не до вподоби довгі нігті. Оберіть для себе найкращий для останнього місяця літа.

Ідеї манікюру на короткі нігті

Французький манікюр завжди виглядає елегантно і підходить для будь-якої довжини нігтів. На коротких нігтях тонкі білі кінчики на прозорій або бежевій основі виглядають акуратно і витончено. Ви також можете спробувати кольоровий френч для більш сміливого вигляду. Чудовий варіант — матове покриття. Воно додає нігтям розкоші і вишуканості. Матовий манікюр виглядає дуже стильно на коротких нігтях.

Фото: pinterest /Pinterest
Фото: pinterest /Pinterest

Абстрактні малюнки дозволяють проявити вашу креативність. Використовуйте різні кольори і форми для створення унікального дизайну. Це може бути поєднання різних фігур, мазків і ліній, які створюють сучасний і стильний вигляд.

Фото: pinterest /Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, незвичайними ідеями манікюру для літа 2024. Поєднуйте різні кольори і не бійтеся експериментувати