З Днем PR-фахівця 2024! Найкращі привітання у листівках

Читать на русском
Автор
Привітайте піарника з його професійним святом 28 липня
Привітайте піарника з його професійним святом 28 липня. Фото Freepik

28 липня піарники з різних галузей відзначають своє професійне свято

У неділю, 28 липня, у низці країн, у тому числі й в Україні, відзначають професійне свято PR-фахівці. Хоча професія піарника з’явилася порівняно недавно, у сьогоднішньому бізнесі важко уявити роботу компаній без цих фахівців.

PR-менеджери відіграють ключову роль у формуванні та підтримці позитивного іміджу компанії чи окремого проєкту, надаючи значний вплив на розвиток різних галузей та підтримуючи конкурентоспроможність бренду.

Послуги піар-менеджерів є актуальними для рекламних агентств, засобів масової інформації, видавничих домів, маркетингових підрозділів компаній та пресслужб державних установ. "Телеграф" вітає всіх піарників з їхнім святом 28 липня та публікує гарні листівки та картинки до Дня PR-фахівця 2024. Ви можете зберегти їх собі на пристрій та відправити через соціальні мережі чи месенджери своїм колегам, близьким та друзям, які старанно працюють у піар-області.

З Днем піарника 24: листівки і картинки для привітання

листівка з днем PR-спеціаліста
Фото: lux.fm
листівка вітаю з днем PR-спеціаліста
Фото: lux.fm
листівка зі святом PR-фахівці
Фото: maximum.fm
картинка зі святом PR-майстри
Фото: maximum.fm
картинка с днем PR-фахівця
Фото: maximum.fm
картинка PR-ники вітаємо вас
Фото: maximum.fm

Раніше "Телеграф" писав, що 28 липня християни вшановують святих Прохора та Пармена. Наші пращури цього дня вітали ковалів.