Із Днем ангела, Ілля! Теплі листівки та картинки з побажаннями для близьких

Читати російською
Автор

Нагадайте Іллям, що у них сьогодні День ангела

У суботу, 20 липня, у церковному календарі відзначається День пророка Іллі. Раніше до переходу ПЦУ на новоюліанський календар свято відзначалося 2 серпня. Однак тепер воно змістилося на 20 липня. Саме пророк Ілля є покровителем чоловіків, які мають це ім’я.

Ім’я Ілля має давньоєврейське походження та в перекладі означає "Сила Божа". Чоловіки на ім’я Ілля відрізняються гострим розумом та сміливістю. Вони не бояться брати на себе відповідальність і завжди готові допомогти. Найчастіше власники цього імені віддають перевагу інтелектуальній праці, серед чоловіків з ім’ям Ілля багато вчених, лікарів, інженерів, вчителів.

У стосунках з Іллею жінці буде легко та надійно. Це дбайливі та бережні чоловіки, які обирають собі пару разів і на все життя – вони однолюби. З таким чоловіком будь-яка жінка почуватиметься єдиною і завжди бажаною.

У День ангела, 20 липня, не забудьте привітати близьких, рідних, знайомих чи колег із ім’ям Ілля. "Телеграф" підготував добірку картинок та листівок, щоб ви могли відправити Іллі у день іменин та привітати їх зі святом.

Колаж "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних у липні 2024 року і що відзначатимуть українці. Повний календар свят.