Заряд смарт-годинника протримається довго: ось що для цього зробити

Читать на русском
Автор
У цього гаджета є багато переваг
У цього гаджета є багато переваг. Фото Pexels

Дізнайтеся, як зберегти заряд годинника

Короткий час автономної роботи розумного годинника завдає незручності користувачам. Здається, що гаджет лише зарядили, а він знову потребує підключення до джерела живлення. Погіршується проблема під час частих вимкнень електрики, коли зарядити пристрій у будь-який зручний момент не виходить.

На щастя, є кілька способів суттєво продовжити час роботи розумного годинника на одному заряді. На це доведеться витратити кілька хвилин і повозитися з налаштуваннями. Але ефект приємно потішить.

Як заощадити заряд батареї в розумному годиннику

Вимкніть Always On Display (Завжди на екрані). Це режим блокування екрана, коли екран злегка підсвічений. Він суттєво розряджає батарею розумного годинника.

Зменшіть яскравість екрана або встановіть автоматичний режим. Максимальна яскравість екрана забезпечує хорошу видимість, але не завжди потрібна.

Зменшіть чутливість пробудження екрана. Якщо екран розумного годинника активізується щоразу, коли ви рухаєте рукою, варто зменшити чутливість гаджета.

Зведіть до мінімуму список сповіщень. Залишіть лише найважливіші. Маса повідомлень не тільки дратує, а й швидко з’їдає батарею.

Вимкніть непотрібні функції. Якщо розумний годинник оснащений функціями, які вам не потрібні (наприклад, автоматичний моніторинг здоров’я/сну/серцевого ритму або GPS), їх можна вимкнути.

Зміна Wi-Fi на BT. Якщо у пристрої є можливість вибору типу підключення, перемикання на Bluetooth продовжить термін служби батареї.

Оновіть програмне забезпечення свого смарт-годинника до останньої версії.

Раніше "Телеграф" розповідав, від чого можна зарядити телефон у блекаут. Допоможе не лише павербанк.