Ані дня без скандалу: ці знаки Зодіаку все драматизують

Читать на русском
Автор
803
Королі драми Новина оновлена 16 липня 2024, 20:05
Королі драми. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Для емоційного струсу їм не потрібен привід

Деякі знаки зодіаку люблять спокій, завжди стримані в емоціях і намагаються не втручатися у чужі проблеми. На той час інші просто жити не можуть без емоційних потрясінь. Вони прагнуть дізнатися всі новини та плітки, а потім при нагоді підливають масло у вогонь.

Згідно з гороскопом, який опубліковано на сайті Collective, королями драми можна назвати 4 знаки Зодіаку.

Близнюки

Вони можуть підтримувати розмову з будь-ким, хай то буде абсолютно незнайома людина або ті, хто знає один одного все життя. Близнюки змушують подумати, що їм можна розповісти будь-що. Це саме те, чого вони хочуть. Вони мають знати, хто з ким зустрічається і хто має проблеми. Вони хочуть знати брудні дрібні подробиці, які тримаються в секреті від усіх інших. А потім при нагоді користуються цими знаннями заради власної розваги, провокуючи людей на сварки.

Лев

Один із найдраматичніших знаків зодіаку. Коли їм шепочуть секрети на вухо, вони почуваються сильними. Однак вони не захочуть тихо сидіти на задньому плані, доки драма розвертається перед ними. Леви самі не проти поринути в безладдя. Вони хочуть бути частиною веселощів. Леви люблять увагу, вони хочуть бути у центрі уваги й щоб усі погляди були спрямовані виключно на них. Тому вони не бояться влаштовувати драми.

Риби

Емоційно вкладають сили у драму, навіть якщо це відбувається зі знаменитостями чи друзями друзів. Вони завжди хочуть знати, що відбувається у житті кожного. Вони не хочуть упустити жодної деталі. Хоча вони можуть стверджувати, що ненавидять драму, бо ненавидять бачити інших людей засмученими, але зрештою стають учасниками скандалу. Вони можуть не брати участь у жодних сварках самі, але вони ті, хто втішить своїх друзів опівночі, слухаючи всі подробиці того, що сталося. Вони плече, на яке всі спиратимуться, коли настане час пролити сльози.

Рак

Люди цього знаку вважають, що весь світ налаштований проти них. Тому вони панікують, коли хтось із близьких поводиться підозріло. Навіть якщо ця людина не зробила нічого поганого, Раки можуть роздмухати ситуацію до неймовірних масштабів. Навіть якщо Рак не збирається скандалити, сумніви змусять розпочати сварку. Але все це відбувається через те, що вони не хочуть втрачати близьких людей.

Раніше "Телеграф" розповідав про найскупіші знаки Зодіаку. Ці люди рахують кожну копійку.