Просто оберіть картинку і дізнайтеся більше про свій характер

Читати російською
Автор

Дізнайтесь нові подробиці про себе

Кожна людина, яка народжується на світ, є унікальною та неповторною, зі своїм набором якостей та особливостей. Пізнавати себе буває досить цікаво, адже дізнаєшся щось нове.

Зрозуміти більше, а також подивитися на себе з іншого боку допоможе простий тест по картинці. Оберіть ту, яка найбільше вам до вподоби, і "Телеграф" розкриє ваш характер.

А — Оптиміст

Ви — саме та людина, яка залишається на позитиві навіть у складних ситуаціях. Скарги та претензії вам не характерні, оскільки ви розумієте, що від них мало користі. Ви легко ладнаєте з людьми і впевнено почуваєтесь у будь-якому товаристві.

В — Надійний

Інші люди найбільше цінують те, що на вас можна покластися. Відповідальні справи на роботі зазвичай довіряють саме вам.

Також такі люди — чудові емпати, тому вміють вислухати та підтримати. Їм розповідають таємниці та просять поради.

С — Креативний

Найоригінальніші ідеї та нестандартні погляди на звичні речі — ваша основна перевага. Переважно ваша професійна діяльність полягає у творчості — малювання, співи, танці, написання текстів.

Крім того, вам подобається проводити час наодинці та займатися улюбленими справами — читанням, переглядом фільмів та спокійними видами спорту.

D — Стриманий

Інші люди можуть сприймати вас як сувору людину, але ви просто тримаєте дистанцію з іншими. Вам подобається триматися подалі від шумних компаній та галасливих міст. Тому ви обираєте час на природі, а також у вас, ймовірно, небагато друзів.

Раніше "Телеграф" писав про тест, який розкриє вашу особистість. Він полягає у тому, що треба обрати комфортну позу для сидіння.