Змушують так вчинити: три знаки Зодіаку, яким найчастіше зраджують

Читати російською
Автор

Певні риси характеру роблять деякі знаки Зодіаку більш схильними до зрад

Багатьом людям хоча б один раз у житті доводиться стикатися зі зрадами. Або вони зраджують своїх партнерів, або обманюють їх самих.

Хоча зрада завжди є вибором людини, існують певні риси характеру, які переважають у тих, хто схильний це робити. І є певні риси характеру особистості, які частіше стають жертвами зради. Найчастіше вони притаманні представникам трьох знаків Зодіаку, зазначає Your Tango.

Яким знакам Зодіаку часто зраджують

Водолій

Люди цього знака відомі своєю холодністю та бездушністю. Але це захисна маска. У глибині душі вони дуже добрі. Партнер Водолія може відчувати труднощі з почуттям близькості до них і думати, що йому немає справи до їхніх проблем. І оскільки Водолії часто зайняті зміною світу, їхні партнери можуть почуватися обділеними. Зазвичай це відбувається, коли вони починають шукати зв’язки, увагу та уподобання від когось іншого.

Рак

Через свій емоційний настрій, часті перепади настрою та егоїзм Рак дійсно може підштовхнути свого партнера до зради. Представники цього знаку люблять, але часто дозволяють витирати об себе ноги й обирають партнерів, які з самого початку не такі вже й чесні. Крім того, оскільки Раком управляють емоції, він може стати досить нав’язливим, заганяючи свого партнера в обійми когось іншого.

Діва

Діва має дуже методичний погляд на життя і часто так захоплена деталями, що просто забуває, що потрібно приділяти увагу партнеру. Люди цього знака страждають від крайньої невпевненості та важко приймають те, що вони гарні або гідні любові. Через це Діви можуть здаватися партнеру слабкими. І тоді він вирушить шукати в іншому місці більш уважну та впевнену другу половину.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку вважаються найпристраснішими. Таких лише три.