Таємниця швидко стане новиною: три найбільші пліткарі по гороскопу

Читати російською
Автор

Бажання обговорити когось у них у крові

Хоча б раз у житті кожній людині доводилося пліткувати. Хтось робить це частіше, хтось рідше.

Люди, які захоплюються астрологією, вірять, що розташування зірок може сильно впливати на риси і характер людини. За версією Elle, є кілька знаків, люблять попліткувати зі своїми друзями та родиною. При цьому під час розмови вони часто розкривають надто багато. Тому слід бути трохи обережнішим, розповідаючи їм свої таємниці.

Три знаки Зодіаку, які люблять розмовляти за спиною

Близнюки

Люди цього знака часто не вміють тримати язика за зубами. Ними управляє Меркурій, планета інформації, що робить їх вісниками останніх пліток. Якщо поділитеся з ними пікантними подробицями, вони при нагоді легко розкажуть про це купі людей. На жаль, це створює їм погану репутацію. Недарма кажуть, що у Близнюків дві особи. Іноді вони несвідомо створюють проблему, втручаючись у справи, які їх не стосуються. У будь-якому разі, цим людям не завжди можна довіряти свої секрети.

Рак

Раки мають невелику, але згуртовану групу друзів, яких вони підтримують і захищають за всяку ціну. Якщо ви входите в їхнє найближче оточення, вони підтримають вас, попри все. Якщо ви не дружите, Рак може поширювати чутки про вас. Представники цього знака виглядають безневинними, і саме тому люди хочуть довіритися їм. Хитрий Рак дізнається, хто кому зраджує, хто переживає розлучення чи втратив роботу. Він швидко поширюватиме плітки, набуваючи при цьому нових знайомств.

Діва

Люди цього знака мають аналітичний склад розуму. Вони цінують глибокі розмови, а не поверхневі плітки. Пліткуючи Діви розбивають чужу драму на найдрібніші деталі. Оскільки вони природжені критики, то частіше засуджують інших, аніж із кимось погоджуються. Діва на все має свою думку. Дівам подобається вказувати на помилки друзів, оскільки вважають себе ходячим ідеалом. Не обманюйтесь теплою усмішкою цих людей. Неприємно буде почути, що вони дійсно думають про вас.

Раніше "Телеграф" розповідав про найвідданіші знаки Зодіаку. Згідно з гороскопами, ці люди найкращі партнери та друзі.