Іменини в Ольги: барвисті листівки та картинки для привітання близьких

Читать на русском
Автор
2498
Листівки для привітання Оль з іменинами
Листівки для привітання Оль з іменинами. Фото Колаж "Телеграф"

Нагадайте Олям, що у них сьогодні іменини

Цього дня, 11 липня, свій День ангела святкують Ольги. Саме час проявити увагу та турботу і привітати близьких з цим ім’ям з іменинами. Теплі слова побажань та яскрава листівка точно піднімуть настрій вашим близьким Ольгам.

Цього дня, 11 липня, у церковному календарі відзначається День пам’яті святої рівноапостольної Ольги, княгині Київської. Княгиня Ольга — видатна постать в історії Київської Русі. Вона була охрещена під ім’ям Олена. Її хрещення стало важливою умовою християнізації Київської Русі. Саме ця свята є покровителькою жінок, які мають ім’я Ольга.

"Телеграф" підготував яскраві листівки та картинки, щоб ви могли привітати подруг, колег, родичок чи просто знайомих Оль з їхнім Днем ангела.

День ангела, День Ольги, іменини, листівки, картинки, слова привітань

Мила Оленько, вітаю тебе з твоїм святом. Хочу побажати тобі мирного неба та яскравого сонечка, попутного вітру та інколи — теплих крапель дощу. Залишайся такою ж доброю та милою, красивою та коханою, бажаною та щасливою, радісною та чарівною.

День Ольги, іменини, листівки, картинки, привітання

Вітаю з Днем Ольги та щиро бажаю добра, миру та безмежного щастя! Нехай свята Ольга пошле тобі мудрість, сили та удачу, щоб захистити тебе від усіх проблем та бід! Щиро посміхайся та живи в гармонії з собою!

День ангела, День Ольги, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші

Ольга! Свята, світла, мудра, ясна, сонячна — скільки неймовірних значень цього імені. А головне, що всі відбилися на чудовій людині. Нехай життя завжди буде до тебе прихильним, а доля дарує лише гарні уроки.

День ангела, День Ольги, листівки, картинки

Дорога Ольга, я тебе вітаю і хочу побажати завжди бути вільним і гордим птахом, летіти назустріч своїм мріям і бажанням, у будь-якій справі виявляти свій талант і високий інтелект, з впевненістю та легкістю домагатися всіх цілей, повністю віддаватися добрим і світлим почуттям, зберігати в серце — любов, а в душі — щастя.

День ангела, День Ольги, іменини, листівки, картинки
День ангела, День Ольги, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела, День Ольги, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав, скільки вихідних у липні 2024 року і що відзначатимуть українці. Повний календар свят.